Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan zárjam le örökre?
Nagyon sajnálom,hogy így alakult,ès tudom,neked ez nem vigasz,de akár a karrieredet is derèkba törhette volna, szerencsére nem így esett.Tulajdonképpen egyedül ő az,akitől meg kell válnod,a munkádtól nem feltétlenül muszáj,ha elég erős vagy.
Tőlem a lehetőséget is elvette önkènyesen egy hasonló alak,bár ő legalább pusztán munka tèren hitegetett, illetve csupán pár hètig kínzott lelkileg...
Amondó vagyok,ne mutasd ki neki,ha gyenge vagy,mindig előre törj,büszkèn,felszegett fejjel!Egy ilyen nyomorèk nem èrdemli látni a könnyeidet...ès nèlküle is kèpes leszel bármire.Nem isten ő,nem tőle süt a nap!!!...
Beszéltünk tegnap. Rákérdeztem több dologra is. Pl, hogy mit szeretne tőlem. Megírta, hogy “szexet, és barátságot”. Viszont én úgy gondolom, hogy távolságot kap tőlem. Most egy jó pár napig nem fogok vele találkozni, mert elutazom.
Leghamarabb jövő szerda. Addig biztosan nem is beszélünk. És utána újult erővel fogom elkerülni. Beszélek vele, ha nagyon kell, de erős leszek! Nem tudom, hogy hogyan kell, de megfogom neki mutatni, amit javasoltatok: emelt fővel, mosolyogva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!