Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! Nektek volt már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Nektek volt már kellemetlen helyzeteitek egyetemista lányokkal? Hogyan kezeltétek ezeket?

Figyelt kérdés

Hozzám már rengeteg alkalommal odajöttek, és beszólogattak nekem/szivattak (Pld. azzal, hogy látom, hogy egyedül vagy. Itt hagytak a barátaid. Pedig a haverjaim csak elmentek táncolni. Vagy hogy menj innen, mert nem tudok miattad billiárdozni. Pedig a többiek is zavarták a játék közben.).

Sokszor az a gond, hogy nem tudom a csajokat rendesen kezelni, mivel keveset randiztam velük.

De sokszor úgy gondolom, hogy nl csak azért szivatnak, hogy a központba kerüljenek. És ezek olyan csajok, akik instára folyamatosan dobálják magukról a képeket.

jan. 1. 07:05
 1/9 A kérdező kommentje:

*...hogy csak azért szivatnak...

Bocsi a helyesírásért. ;)

jan. 1. 07:07
 2/9 A kérdező kommentje:
Azért írtam ki ezeket a gondolatokat, mert már nem tudom magamban tartani. Annyira rosszul esik, hogy a csajok miatt fordulnak el a jófej haverok.
jan. 1. 07:14
 3/9 A kérdező kommentje:
*...tőlem a jófej haverok.
jan. 1. 07:15
 4/9 anonim ***** válasza:
40%
Anno volt ilyen ,sőt haverokkal együtt hozott úgymond kellemetlen helyzetbe. Az volt a szitu hogy az utcàn voltunk és odaszólt hogy figyu szépfiú, mi persze megfordultunk erre mondta hogy nem ti de nem jöttünk rá kinek szólt akkor 🤣 Szerintem nem kell vele foglalkozni
jan. 1. 07:44
 5/9 A kérdező kommentje:

Úgy van az, ahogy mondod😄

Mind a két alkalommal be voltam teljesen rúgva🤣

jan. 1. 09:00
 6/9 anonim ***** válasza:
30%

Nekem egyszer egy csaj osztálykirándulásnál lehúzta rólam a fürdőgatyát a strandon....

Olyat káromkodtam, hogy még a legkonzervatívabb tanárnéni se szólt rá semmit.

Bulinál ugyanez a tanárnéni felkért táncolni, hihi.

Ha így szivat egy csaj, próbál menőnek tűnni a többi tyúk előtt, nem akar az semmit.

Na biztos nem a nagyszájú Zsoltikán fog élcelődni, mert ráfaraghat.

jan. 1. 09:31
 7/9 anonim ***** válasza:
#6 biztos meglàtta a falloszt a tanárnéni. Lehet többet is akart volna
jan. 1. 11:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem kellene berúgni, és akkor nem küldenének el. Erre nem gondoltál???
tegnapelőtt 16:19
 9/9 anonim ***** válasza:
folyt.: sem a lányok, sem a jó fej haverjaid.
tegnapelőtt 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!