Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiharapott a nő egy darabot a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiharapott a nő egy darabot a süteményemből amíg wc-ni voltam majd letagadta?

Figyelt kérdés
Ti folyfatnátok így az imerkededést? Őszintén szólva nekem el ment a kedvem tőle, mert mi van ha másban is hazudik?

dec. 7. 17:18
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
20. Igazából nekem mind a kettő gond.
dec. 7. 19:54
 22/27 A kérdező kommentje:
13. Ez nem ugyanaz a sztori, nekem a sütimbe haraptak bele nem a kutyámba, de nincs is kutyám, meg semmi köze a kettőnek egymáshoz, azt nem én írtam. Egyedül a harapás stimmel.
dec. 7. 20:03
 23/27 anonim ***** válasza:
0%

"A gyerekem utan se ennék, más meg lenyalja a bébiételes kanalat is, aztán ugy adja megint a gyerek szájába."

Azzal a szájával nyalja le, amivel este apucit szopta, aztán be a gyerek szájába. 🤮

dec. 7. 22:25
 24/27 anonim ***** válasza:
38%

Nem létezik, hogy ilyen sok embert zavarjon, hogy egy ételből, italból fogyasszon mással.

Én most teljesen ledöbbentem, de rendesen. Ti nem csókolóztok, vagy mi?

23as meg a legdurvább, képzeld azzal puszil/nyalja le a kanalat, amivel előtte nem csak az apját, hanem másokat is leszpott. Azóta tiszta lett.

Ez továbbra is joey nem ad a kajájából eset, és tök betegek vagytok, hogy kinyalnátok a nőt(vagy talán azt se?), leszpatnátok vele magatokat, smárolnátok vele, de nem ennétek utána semmit?

Mi a fszom bajotok van nektek? Nyilván ő evett belőle, azért tagadta le, mert annyira evidens, hogy vicces és egyértelmű a tagadással is, hogy ő volt, gondolom mosolygott nagyon:)

Karótnyelt kényszerbeteg itt mindenki, vagy mivan? Tök oké, ha elfogyna a fél levesem vagy a sütim, és mondanám, hogy "héjj:))"

Én adok a kajámból. És eszem más után. És minden normális ember is, de legalább az után, akivel smárolni akarsz! Most komolyan mi undi belőle? Nem hányta oda, nincs baja annak az ételnek! Én még közös sört is ittam régen, meg megkóstoltuk egymás italát vagy 100 emberrel, lányokkal, fiúkkal, ismerősökkel, barátokkal egyaránt.

Azért tagadta le, mert egyértelmű, hogy ő volt és ettől lesz vicces! És cuki, játékos, hogy viccelődik, húzza a másikat. Fú, de kiábrándulok tőletek a világból.. mi bajotok van?

dec. 8. 17:15
 25/27 anonim ***** válasza:
46%

Lehet, velem van a baj, de én is osztom az álláspontod, hasonlóan gondolom, mint te 😅

Ha tiniként egy piára telt csak, hát ketten ittuk meg, és minden egyebet megosztottunk.

Úgy tűnik, ezek azt se tudják elképzelni, mikor az x fős társaságban körbe megy az 1 db füves cigi, mert fúj… 🤣

dec. 8. 17:36
 26/27 anonim ***** válasza:
52%

Jaja.. meg ilyen marhaságot, hogy a szpós szájával puszilja anyuka a gyereket.. ők meg a szros seggüket törölték előtte, mégsem hánytorgatja fel senki.. meg amikor megnézik a nők fenekét sem az jut eszébe az embernek, hogy mekkorát durrant és ma már biztos kitörölte.

Szerintem pár kényszeres válaszolgat és problémáik vannak.

Tök normális a cigis, piás dolog is, meg hogy megpuszilunk mást, mikor előtte miket csináltunk a szánkkal. Nem beteges más után enni/inni.

dec. 8. 17:47
 27/27 anonim ***** válasza:

Úgy normális, hogy előtte MEGKÉRDEZED a másikat, hogy beleehetek/ihatok-e.

De direkt akkor, mikor nem látja a másik? Ez nagyon undorító, a sunyiság meg a falánkság miatt.

És pontozzatok le, de nem, nem mindenki füvezik, iszik, vagy orálozik.

dec. 8. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!