Miért lesz szivacsos a süteményem tésztája? Hisz mindent úgy csinálok, ahogy a receptek írják.
Figyelt kérdés
2022. febr. 17. 13:34
1/11 anonim válasza:
Milyen fajta sütemény és mit jelent pontosan a szivacsos? :)
3/11 anonim válasza:
Milyen sütőd van, gáz, villany?
4/11 anonim válasza:
Ha piskota akkor szivacsosnak is kell lennie
Milyen suti?
5/11 anonim válasza:
Piskóta?Úgy lesz szivacsos ha tojásfehérjét és sárgáját külön felvered és minden kiírt mennyiséget pontosan kimérsz illetve alaposan de óvatosan kevered ki a tésztát.Annyi még hogy a sütőt melegítsd mindig elő és ne nyitogasd a sütőajtót soha vagy össze fog a tészta esni.
Sütőportól lesz szivacsos többek között de étkezési keményítőt is tehetsz bele nyugodtan,persze a liszthez arányaiban passzoló mennyiségben.
6/11 A kérdező kommentje:
Minden piskótám szivacsos :/ Akármilyet csinálok. Nem mindig verem fel külön a tojásfehérjét és sárgáját. Elő szoktam melegíteni a sütőt.
2022. febr. 17. 14:06
7/11 anonim válasza:
Ja rosszul értettem:D
Én + értelemben vettem a szivacsosságot tehát hogy olyan jó könnyű a tésztád😀
Mint írtam keményítőt próbáld ki hátha az javít az állagán
#5
8/11 anonim válasza:
6: nem inkább "szalonnás"....???
A szivacsos pont a tökéletes minőség, ha piskóta...
9/11 anonim válasza:
Mi a pontos recept, ami szerint csinálod? Fotó van arról, amit te csináltál?
10/11 anonim válasza:
Verd fel a fehérjét, attól lesz könnyű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!