Rossz a sütőm? Nem sül meg benne semmi úgy, ahogy a receptben van.
Figyelt kérdés
Kezdő háziasszony vagyok, bocs a hülye kérdésért előre is. A tűzhelyemben a sütő rész úgy veszem észre, nem működik jól. Bármit sütök benne, nem lesz kész annyi idő alatt, mint ahogy a recept írja. Régi, olyan 15-20 éves körüli, Zanussi. Most pl sütőtököt sütök másfél órája 200 fokon, és épphogy látszik rajta valami sülés féle. Vagy ez normális? Ha nem akkor mi baja lehet?2020. dec. 16. 19:24
1/10 anonim válasza:
Elektromos sütő? Idős rokonomnak van egy hasonlója, katasztrófa... Semmi sem sül meg benne, még a felmelegedés is egy órát tart.
2/10 A kérdező kommentje:
Nem, gázos
2020. dec. 16. 19:30
3/10 anonim válasza:
Eltömődött ott, ahol jön ki a gáz, ezért nem ég és nem süt rendesen. Az enyémnek is ez volt a baja, ki lett pucolva, most tökéletesen süt.
4/10 anonim válasza:
A 200 fokot hogy állítod be? A régieknél csak pöttyök jelölik a fokozatokat.
5/10 anonim válasza:
#3: ti pucoltátok ki vagy kellett gázost hívni?
6/10 A kérdező kommentje:
Ezen rajta van a fok, számmal rá van írva. Pedig szerintem még régebbi is, mint amit írtam.
2020. dec. 16. 19:38
7/10 A kérdező kommentje:
Valószínűleg eltömődés lehet, ahogy #3 írta
2020. dec. 16. 19:40
8/10 anonim válasza:
#5 Mi pucoltuk ki, kompresszorral.
9/10 anonim válasza:
Sütőhőmérővel mérd meg, hány fokos valójában.
Párom anyukájának a régi gázos sütője kb 30 fokkal hidegebb volt, mint amilyen fokozatot beállítottam rajta.
10/10 A kérdező kommentje:
Jó ötlet köszi megnézem majd
2020. dec. 18. 11:53
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!