Előírás szerint 12-14 percig kellett volna főzni a tésztát, én kereken 10 percig főztem, nem lesz nyers?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 21:35
1/8 anonim válasza:
Meg kell kóstolni ;
Én úgy szeretem, ha roppanós, vagy al dente de sokan szeretik szétfőzni ..
Kinek hogy ízlik .
2/8 anonim válasza:
Addig kell fözni, amíg neked megfelelöen megpuhul, a ráírt idö csak tájékoztató, rengeteg mindentöl függ, mikor lesz kész + az egyéni ízlés is rengeteget számít.
A tésztát meg megkóstolod, ha szerinted jó, akkor rendben, ha szerinted nem, akkor fözöd még kicsit.
3/8 anonim válasza:
Ha nem öblíted át rögtön hideg vízzel,akkor nem is ajánlott teljesen készre főzni.Mert a saját gőzében még puhul a tészta.Aztán a végén valami szétfőtt, összeragadt kulimáz lesz belőle..
4/8 anonim válasza:
Félebvágod. Ha a kozepen meg feher akkor nyers
5/8 anonim válasza:
Nem lesz nyers nyugi.
Egy durum tésztát pl 6-8 percig kell főzni és az is jó.
6/8 anonim válasza:
A tésztát nem kell leöblíteni hideg vízzel, jézusom...
Kérdező: amikor neked elég puha, ezt te érzed, de a szószban még puhul valamennyit.
7/8 anonim válasza:
6
De ez az öblítés valamelyiknek a csomagolására is rá van írva..Akkor maga a gyártó ír hülyeségeket?Tessék,például erre is rá van írva a hideg vízzel való öblítés:
8/8 anonim válasza:
Igen, ettöl még hülyeség, ez csak az elmaradt szokások miatt írják rá, mert az emberek többsége MO-on nem tudja, hogy ezzel tönkreteszik a tésztát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!