Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan süssem meg a bejglit...

Hogyan süssem meg a bejglit hogy ne maradjon nyers a közepe?

Figyelt kérdés
Nutellás bejglit szoktam sütni minden évben de valamiért mindig nyers lesz a közepe, gondolom a nutella ahogy olvad. Idén versenyezünk sógoraimmal hogy kié lesz a finomabb ezért jól kell csinálnom😁 Elektromos sütőnk van de nem légkeveréses ha ez számít

dec. 20. 19:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha elég ideig sütöd, 30 percig minimum, akkor nem lesz nyers. A nutella melegen folyik, de attól még nem nyers a tészta.
dec. 20. 20:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Süsd elöször 10-20 fokkal alacsonyabb höfokon 10-15 perccel tovább és csak utána állítsd melegebbre, akkor átsül és nem ég meg.
dec. 21. 08:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Alacsonyab hőmérsékleten sütném végig, hogy legyen ideje átsülni, alul-felül sütésen, középső rácson.
dec. 21. 21:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Azt is csinálhatod, hogy vékonyabban kened meg a tésztát, kb fele annyira, mint a tészta vastagsága legyen. Ne tekerd túl szorosra. Tegyél bele valamit, amitől kicsit szilárdabb lesz pl kakaópor, darált keksz, darált mogyoró.
dec. 21. 21:07
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!