Túl laposra klopfolt rántott hús mindenképp kemény lesz, vagy így is el lehet készíteni úgy hogy se nyers maradjon, se ne süljön túl?
Figyelt kérdés
pl. egy csirkemellnél ha kifejezetten arra vágyom hogy vékony legyen, de ne rágós ha megsül, lehet ilyet csinálni? (sosem próbáltam, csak anyumnak panaszkodtam párszor hogy vastagnak érzem) láttam receptet ahol majdnem foszlósra lett klopfolva, de ott tekercs lett belőle, nem sima szelet2021. márc. 18. 18:32
1/4 anonim válasza:
hallottam már olyan tippet hogy tejbe áztatták előtte.
2/4 anonim válasza:
Ha vékony, rövidebb ideig sütöd.
3/4 anonim válasza:
Takaréklángon és fedő alatt süsd. A hirtelen sütéstől lesz kemény.
4/4 anonim válasza:
A csirkemellel relatív könnyű bánni. Ha vékonyabbra szeled, akkor nagyobb hőfokon rövidebb ideig sütöd, kábé ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!