Meg sosem csinaltam rantotthust,de most ugy vagyok vele ,hogy megprobalnam. Mi kell hozza,hogyan kell es melyik hus a legjobb hozza,comb,karaj,tarja? Es mivel jobb rizs v krumplival? Mielott barki leszolna :24F.Danke shön.
Karajjal próbálkozzál elsőként. Kérjed szeletelve.
Megmosod, megszárítgatod. Húsklopfolód van? Azzal meg kell csapkodni, ha rám hallgatsz, előtte beborítod folpackkal, hogy ne fröcsögjön szanaszéjjel.
A karajnak a széleit bevagdosod, főleg ott, ahol az a vékony fehér réteg van, különben felkunkorodik sütés közben.
Só - kicsit állni hagyod -, liszt, felvert tojás, morzsa.
Forró olajba teszed; az olaj akkor forró, hogy ha beleteszel egy csipetnyi morzsát és az sisteregni kezd.
1-2 perc után vedd le a hőfokot, tegyél a serpenyőre egy fedelet, ha szépen megsült, megfordíthatod, és erősebb lángon fedő nélkül a másik oldalát is pirosra sütöd. (Azért kell ez a módszer, mert ha mindkét oldalát hirtelen sütöd, akkor kívül szép lesz, de belül esetleg nyers marad)
Én krumplival szeretem, de izlés kérdése
A ti válaszaitokat legalább nem törölték.
De attól még google a barátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!