Szoktatok Szafi termékeket használni? Szerintetek melyik a legjobb termék? És miért kell majdnem minden receptjébe citromlé? Kenyérbe, fasírt golyóba, palacsintába?
Figyelt kérdés
2021. febr. 17. 11:34
1/3 anonim válasza:
Én a pászkáját eszem, mindkét típust. Mást nem próbáltam ezek viszont kiváló kenyérpótlók.
2/3 anonim válasza:
Kedvencem tőle az új lisztje, az univerzális rostcsökkentett lisztkeverék, semmi mellékíze nincs, majdnem ugyanolyan mint a hagyományos, imádom. Még sok termékét próbáltam, a legtöbb jó.
A citromlé azért kell, mert a lisztkeverékekben szódabikarbóna van, ami akkor fejti ki jobban az emelő hatását, ha valami savassal találkozik (ecet, citromlé). Egyébként nem lenne levegős. Ugye a hagyományos kenyérben ezt az emelő hatást az élesztő fejti ki, valószínű azért nem azt használ, mert vannak akik érzékenyek az élesztőre.
3/3 anonim válasza:
Én a fehér kenyér keveréket kedvelem. Próbáltam már a palacsinta tésztát is, de kicsit nehéz sütni. Kedvelem a vaníliás eritritet cukor helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!