A tejszínes megylevest úgy el lehet készíteni hogy a megy levéhez engedek még egy kis vizet úgy elkezdem főzni majd rakok bele fahéjt szegfűszeget cukrot citromlevet majd a tejszín vagy rakeverjek ki még vizbe lisztetis?
Figyelt kérdés
2018. jan. 25. 20:10
1/3 anonim válasza:
Én vaníliáspudinggal szoktam sűríteni.
Meggylé gyümölcsök, esetleg kis víz, felforralom.
Közben pudingport kikeverek tejszínnel, és ahhoz merek forró levest (ha már a gyümik puhák), alaposan elkeverem, majd mehet a levesbe.
Még átforralom, hogy sűrűsödjön és kész.
2/3 anonim válasza:
Szegfűszeg, fahéj, csillagánizs, vaníliás cukor, ilyesmiket teszek bele, meg citromgerezdeket.
3/3 anonim válasza:
Én is úgy csinálom, hogy az #1. De alternatív megoldasként keményítőt/lisztet is tehetsz bele + vaníliarudat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!