A fasírt bundája miből áll? Ugyan az mint a rántotthúsé?
Figyelt kérdés
2020. nov. 5. 16:23
1/10 anonim válasza:
A fasirtnak nincs bundàja.
Van ahol zsemlemorzsàba hempergetik. Én nem szoktam
3/10 anonim válasza:
Én simán zsemlemorzsába szoktam hempergetni. De nem mindenki tesz így.
4/10 anonim válasza:
Csak zsemlemorzsa - ahogy az előttem szóló is írta.
5/10 anonim válasza:
Szia, én is csak zsemlemorzsába forgatva ismerem vagy simán lisztbe is jó.
7/10 anonim válasza:
6: miért????
Az olajban prímán megsül az is ropogósra.
8/10 anonim válasza:
9/10 anonim válasza:
A kizárólag húsból készült fasírtot nem szoktam semmibe sem forgatni.
Az u.n. zöldségfasírtot forgatom zsemlemorzsába.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!