Ti mennyi ideig pirítjátok a resztelt májat, hogy se nyers ne maradjon, se kemény ne legyen?
Figyelt kérdés
2014. nov. 22. 14:38
1/6 anonim válasza:
Csirkemájat 6 percig. Sertésmájat 12 percig.
2/6 anonim válasza:
Ha a fözökanállal megnyomod és nem érzödik puhának, akkor jó. Vagy egy hústüvel megszúrod és nem piros a kifolyó leve, akkor sem nyers. Ez kb 8-10 perc.
3/6 anonim válasza:
Én mikróban crips tálban két perc egyik oldal egy másfél a másik.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én ma csak kb 5 percig pirítottam, mert elég átsültnek nézett ki. Csak mindig félek, hogy nehogy megmérgezzem a családot.
2014. nov. 22. 17:45
5/6 anonim válasza:
"Csak mindig félek, hogy nehogy megmérgezzem a családot."
Mivel mérgeznéd meg a családot? A nem teljesen átsült máj SEM mérgezö, legfeljebb nem túl gusztusos.
6/6 anonim válasza:
Nem lehet percre megmondani, mert azt sem lehet tudni, hogy esetenként kinél mennyire vastag, stb. stb. az a máj!!!!
Villával szoktam beleszúrni egy picit, a véres lé.... az a tuti, akár sütöd, akár resztelt máj, akárminek is készíted...
ha nem hagyod ott, (azt a pár percet kibírod, hogy ott állsz mellette), akkor biztosan elcsíped azt a pillanatot, amikor "éppen kész, és minden további hőhatás nyomán már csak keményedik"!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!