Nyers formában kell a lasagne tésztát használni az összerakásnál vagy előre megfőzni?
Figyelt kérdés
2014. okt. 28. 14:56
1/6 anonim válasza:
Én nyersen szoktam kicsit lédúsabb szósszal, de sokan megfőzik összeállítás előtt. Még soha nem volt nyers a tésztám.
2/6 anonim válasza:
Szia!
Én "nyers" formában szoktam használni, de úgy, hogy amikor összerakom a "belevalóval", akkor legalább 15-20 percig hagyom állni, hogy kicsit megszívja magát a tészta...amikor a leírás szerint készítettem, s nem hagytam állni olyan kemény lett, mint a kő, megégett...ezután "kísérleteztem ki", ezt a fajta megoldást, s nekem bejött.
Remélem tudtam segíteni :)!
3/6 anonim válasza:
Én is nyersen teszem bele kicsit hígabb szósszal. Még sose lett kemény, de én a szószt is házilga csinálom szóval nem azt a félkész dobozos poros lasagnat. Az mindig kemény maradt nekem is, amikor magamtl csináltam, akkor sose.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!!!
én is magam készitem a szószt!
2014. okt. 28. 16:08
5/6 anonim válasza:
Én mindig megfőzöm előtte, hiába csinálok lédús szószt nekem nyers marad a tészta és nem szeretem, ha ropog.
6/6 anonim válasza:
én a lapokat sosem főzöm meg előtte. bőséges szószt kell rá önteni és okosan pakolgatni a rétegeket, és akkor tuti nem ropog-recseg, hanem szépen megfő a forró szószban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!