Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nyers fagyaszott pizzatesztat...

Nyers fagyaszott pizzatesztat hogy olvaszthatnam ki gyorsan?

Figyelt kérdés
Az a baj h sutobe nem tudom betenni mert gombocba van gyurva , es ha berakom akk gondolom nem csak kiolvad hanem gombocca is sul
2014. okt. 1. 15:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor csak úgy ,hogy kint hagyod és a konyhában és vársz amig kiolvad..
2014. okt. 1. 15:32
 2/8 anonim ***** válasza:
58%
Mosogatóba forró víz, bele tál, abba pizzatészta.
2014. okt. 1. 15:34
 3/8 anonim ***** válasza:
No ezért szoktam én kinyújtva tenni a hűtőbe, hagyd elől, szerintem a kelt tészta elég hamar kiolvad, gyújtsd be a tűzhelyet és tedd mellé.
2014. okt. 1. 15:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Kimaradt egy pizzalapom, beszuszakoltam a fagyott cuccok közé, hát úgy fagyott meg, hogy, felvette a szuszakolás során felvett hullámos alakját. Én kipakoltam a konyhapultra, s mikor annyira felengedett, hogy vissza tudtam lapítani eredetire, megpakoltam a feltéttel, s rendben megsült.Hagyd konyhahőmérsékleten felolvadni, míg formálható nem lesz!
2014. okt. 1. 16:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Mikróban általában van kiolvasztó funkció, ott szoktam, csak akkor valahol szinte folyós lesz, valahol meg kicsit fagyos, ezért át kell gyúrni alaposan! És még jó a meleg vízes tál, csak először tedd folpackba, és úgy a tálba!
2014. okt. 1. 16:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Tedd mikróba, de ilyenkor mindenképpen a kiolvasztós rész kell.
2014. okt. 1. 17:53
 7/8 anonim válasza:

Mikró a menő

(Pacsi #6)

2016. dec. 1. 06:52
 8/8 A kérdező kommentje:
adlak
2016. dec. 1. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!