Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Készre kelt pizzatésztát le...

Készre kelt pizzatésztát le lehet fagyasztani?

Figyelt kérdés
és, ha igen,hogy kell kiolvasztani?

2014. aug. 12. 08:12
 1/4 anonim ***** válasza:
igen, le fagyaszthatod, a lényeg, hogy mielőtt zacskóba teszed jól olajozd be minden oldalát. Kiolvasztani úgy kell, hogy kinn hagyod szobahőmérsékleten, zacskót leveszed róla. Nem szabad mikrózni!!!
2014. aug. 12. 08:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Meg szoktam formázni, kicsit vastagabbra, mint ha azonnal sütném és belisztezett nylostasakba teszem el, amikor sütni akarom, akkor sütőpapírral bélelt és enyhén megolajozott tepsibe teszem, és csak kicsit engedem fel, még félfagyosan megkenem, ráteszem a feltéteket és közepes lángon megsütöm, kb 20-25 perc.
2014. aug. 12. 08:36
 3/4 A kérdező kommentje:
kipróbáltam, lehet, simán becsomagoltam, még tegnap kelesztés után és gombócként beraktam a fagyba, reggel kivettem, majd szobahőmérsékleten elkezdtem kiolvasztani, kb 2-3 óra kell neki és utána már nyújtható is volt, ugyanolyan, mintha frissen kelt volna
2014. aug. 12. 18:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Régi kérdés, de ha másnap készíted elég hűtőbe tenni kelesztés után.
2022. dec. 5. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!