Baj ha a zsemle tésztáját fél órával tovább kelesztem?
Figyelt kérdés
2 orat ir a recept viszont nem biztos, hogy visszaerek addigra, tul kelne a teszta?
Egyebkent azt irja a recept hogy miutan zsemleket formaltunk meg 40 percet kell hagyni kelni, akkor a fel oras kesessel ugyanott vagyok,nem?
2014. aug. 5. 09:35
1/4 anonim válasza:
Nem lesz semmi baj, hacsak nincs már most 35 fok a konyhádban.Nagy melegben egy kicsit szétterpeszkednének és laposabbak lennének, más baj nem történhet.
2/4 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz. Minél tovább keleszted egyébként annál omlósabb lesz, és nehezebben fog majd megszáradni.
3/4 A kérdező kommentje:
Huh koszonom, azt hittem hogy fel fog robbanni a teszta:D
(Ment a zold kez;))
2014. aug. 5. 10:38
4/4 A kérdező kommentje:
Finom lett, de a heja tul kemeny lett es nem ropogos, a belseje pedig mintha tul tomor lenne...mit kene javitanom?
2014. aug. 5. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!