Hogyan csináljam meg a csokimázas keltésztát, hogy sikerüljön is?
Figyelt kérdés
Elösször csináltam nemrég, kelesztettem a tepsibe,tettem rá meggyet meg egy nagyon kevés megylevet, majd tettem rá csokimázat, s miután kviettem 30 perces sütés után átengedte a tészta a csokimázat és ragadt és nem volt a tetején.
Második alkalommal sütés után tettem rá egy részét de ugy meg nem volt olyan és száraz volt a tészta...hogy csináljam? Köszönöm a váalszokat
2014. júl. 3. 21:44
2/4 A kérdező kommentje:
Egy sima kelttészta és csokimáz elkészítése meg egykis megy és ráöntés
2014. júl. 3. 22:02
3/4 anonim válasza:
A csokimázat sütés után kell rátenni.
4/4 anonim válasza:
Kelt tészta hogy ne legyen száraz kell bele folyadék és margarin/vaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!