Sütöttem egy mousse tortát aminek az alapja csokoládés piskòta, viszont ahogy átraktam a tortát és alányultam, a késen ragacsos tészta maradt. Tűpròbánál teljesen átsültnek véltem a tésztát. Kicsit félek hogy nyers maradt. Más is járt már ìgy?
Figyelt kérdés
okt. 19. 12:57
1/3 anonim válasza:
Nem, még soha senki nem rontott el piskótát, Te vagy az első.
2/3 anonim válasza:
Tedd be a sütöbe fejre állítva kb 5 percre, ha azóta nem szilárdult meg. A csokis tészta néha nedvesnek tünik akkor is, ha átsült, amíg meleg.
3/3 anonim válasza:
Atsult tezsta is hagyhat ragacaos nyomot ha szaftos a teszta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!