Hogy kell csinálni a darás tésztát,hogy a dara ne legyen ragacsos?
Figyelt kérdés
Mennyi vizet kell a darához adni,hogy ne ragadjon össze?
Nekem ez sosem sikerül..
Mi a titka?
Ti hogy készítitek,hogy jó legyen?
febr. 10. 06:04
2/7 anonim válasza:
Gondolom, főzés előtt nem pirítottad meg a darát.
3/7 anonim válasza:
10 dkg grízhez 1 dl vizet vegyél, a grízt először pirítsd meg, ha meg netán nedves marad, akkor kevergetve párologtasd el a vizet belöle.
4/7 anonim válasza:
Ha szép barna a búzadara kétszeres mennyiségű sós forró vízzel öntsd fel.Dedő alatt pár perc alatt kész csak utána hagy még kb tíz percig utána kavard fel.
Nem lesz ragacsos tuti.
5/7 A kérdező kommentje:
Meg szoktam pirítani mindig..Szerintem túl sok vizet teszek ráEgyébként mindig hagyom fedő alatt de valahogy sosem sikerül...
febr. 10. 08:45
6/7 anonim válasza:
Vedd le a fedöt, nem tud kigözölögni a fölösleges víz
7/7 A nagy Levin válasza:
Én így csinálom:
Csipet só, kevés olaj, jól lepirítva, másfélszeres forró vízzel felengedve. Fedőt nem szoktam rá tenni, de lehet. Egy 15- 20 percet állni hagyom, majd felkeverem, majd egy 10 perc után még egyszer felkeverem és kész. Soha nem volt még ragacsos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!