A kínai éttermekből rendelhető brokkolis csirkében mik azok az "egzotikus összetevők" amik azt a kissé ragacsos állagát adják?
Sokszor rendeltem már onnan brokkolis csirkét, jázmin rizzsel, én imádom ahogy összekeverve a brokkolis csirkét a rizzsel, olyan kis ragacsos állaga lesz az egésznek. Otthon vagyok a sütés /főzésben, de a hagyományos magyar kaják terén nem kinai kaják terén, de nagyon szeretem a kínai konyhát, úgyhogy szeretnék pár receptet megtanulni. Például sushi makit is tudok készíteni, (tudom, ez japán kaja, elnézést :D) már sokszor csináltam, ott például a rizsecet adja a rizsnek azt a jó kis ragacsos, kissé savanykás ízét. Olvastam neten recepteket és ehhez a brokkolis csirkéhez is elvileg addnak rizsecetet vagy fehérbor ecetet, de mégis másabb szerintem az íze, szóval biztos van még egy összetevő amiről nem tudok.
Valaki? :D
Igen, írták azt is, hogy tesznek bele valahol tojásfehérjét meg kukorica keményítőt
Talan az összes keveréke adja akkor
"Majd ha eljutok egy kínai kajaldaba megkérdezem. De addig is jó lenne azért tudni, mert magamat ismerve, nem mostanában fogok eljutni oda"
Fontos neked, és sürgős neked ezt tudni? Akkor elmész, rendelsz egy adagot, leülsz, megeszed, és amikor kihozza a pincér, vagy mielőtt megrendelnéd, akkor gyors megkéred a pincért, hogy mondja el nagy vonalakba, hogy az ezmegaz hogy készül.
Utána nyam-nyam behamizod, a többire, a részletkérdésekre meg ott van a Google, urambocsá a kínai turkálósok (minden városban van, ők turiznak, nem érdekük,hogy ne mondják el a saját nemzeti kajájukat, legtöbben szeretnek is beszélgetni (itt persze kell a maszk, ellentétben az étteremmel, ahova enni megy az ember), de nyilván ők is esznek, esznek ilyeneket is), meg a net.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!