Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A kínaihoz (pl. édes-savanyúsá...

A kínaihoz (pl. édes-savanyúsághoz) elégy egy serpenyőt vagy egy lábos az elkészítéséhez és nem muszáj wokba elkészíteni?

Figyelt kérdés
Aki nem tudná mi az a "wok" keressen rá.

2016. jún. 16. 20:37
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
Nem muszáj.
2016. jún. 16. 20:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
En csinaltam mar wokban is meg labasban is es ugyanolyan jo volt. Ha uveges szoszbol csinalod mindegy mert azt csak melegiteni kell.
2016. jún. 16. 21:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2016. jún. 16. 21:05
 4/5 anonim ***** válasza:
10%
az edes savanyusagot ugy hivjak, hogy kompot. :) es nem kinai.
2016. jún. 16. 21:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
66%

Tudjuk, mi az a wok, de egy serpenyő is tökéletes hozzá. Ha az sincs, akkor lábas.Aki akar valamit sütni-főzni, az a módját is megtalálja, hogyan készítse el. Vagyis rajtad is múlik.

Csak szemléltetőül, lábasban is lehet piskótát sütni,ha muszáj, csak akarni kell :)

2016. jún. 17. 12:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!