Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen fasírtszerűséget tudok...

Milyen fasírtszerűséget tudok készíteni hús és tojás nélkül?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 21:54
 1/8 Hova gondolsz ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy azért akarsz ilyet készíteni, mert nem fogyasztasz húst és tojást, vagy azért, mert épp nincsenek otthon ezek a hozzávalók.

De mondjuk főtt krumplit összetörsz, és megfelelő mennyiségű lisztet összegyúrsz, fűszerezed fokhagymával, sóval, meg amit még szeretsz, kinyújtod, kiszaggatod és kisütöd.

Vagy ugyanez, csak tejben áztatott, kicsavart kenyérből, ehhez piríthatsz bele hagymát, szintén fokhagyma, só, és petrezselyemzöld apróra vágva, esetleg gomba (ha van otthon) és még más fűszer, pogácsákat formázva kisütöd. Ha van otthon, mindkettőbe reszelhetsz sajtot is.

tegnapelőtt 22:16
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) A kenyérfasírt tojás nélkül nem esik szét? Mindenképp olajban szeretném sütni.
tegnapelőtt 22:21
 3/8 Hova gondolsz ***** válasza:
79%
Még eszembe jutott, hogy nekem egyszer régen megmaradt paprikás krumplim, de önmagában kevés volt, azt összetörtem, kevés lisztet tettem bele, és azt is a fenti módon kisütöttem.(Akkor kezdtem el dolgozni és egyedül éltem, szóval nem voltam eleresztve anyagilag.
tegnapelőtt 22:22
 4/8 Hova gondolsz ***** válasza:
100%
Az az igazság, hogy tulajdonképpen ez hasonló a csirketöltelékhez, és volt, hogy csináltam ilyet gombamártással, de abban tojás is volt. Azért írtam a tejet, hogy hátha az pótolja.
tegnapelőtt 22:23
 5/8 anonim ***** válasza:
14%
Ehetetlent.
tegnap 03:17
 6/8 anonim ***** válasza:
79%

Sok zöldségből lehet vagdaltat készíteni.

Burgonya, karfiol, cukkini pl.

A tojást lenmagliszttel kiválthatod és zöld fűszerek nem rontják el.

tegnap 08:12
 7/8 anonim ***** válasza:
67%
A kenyérfasírt nem esik szét, ha reszelsz bele sajtot.
tegnap 10:57
 8/8 anonim ***** válasza:
67%
Zöldségfasírt. Lehet akár levesben főtt és megmaradt zöldségekből is. Az összetört zöldséghez kukoricalisztet és kevés reszelt sajtot teszek, majd kisütöm.
tegnap 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!