Tesztek a tojásos sült paprikába egy kis paradicsomot is?
Figyelt kérdés
A paprikát mennyire hagyjátok ropogósnak? Vagy teljesen fonnyadtra sütitek?tegnap 09:17
1/4 anonim válasza:
Az már tojásos lecsó. 😁
Kicsit roppanósra hagyom a paprikát, tehát nem sütöm meg teljesen, csak annyira, mint ahogy a hagymát szoktam üvegesre párolni.
A gazdagabb: füstölt szalonna kockát zsírjára megsütöd ( vagy bacon-re), rá az apró hagyma, zöldpaprika, mikor üveges, akkor rá a kolbász karikák, majd nyakon önteni jól felvert tojással.
Puha kenyér, vagy zsömle és egy pohár jó hideg sör, vagy egy pohár vörösbor.
Jó étvágyat!
2/4 anonim válasza:
Hát a lecsóhoz sok köze nincs, de értem azért az elsőt. Én nem teszek hozzá parit, mert túl leveses mind, hogy piruljon rendesen. A félig főtt-sült állapotában meg nem szeretem. Nem tolom félre, ha ilyen kerülne elém, de magam nem teszem. Sőt! Tojást sem. A rántottát hagymával kedvelem, a paprikát inkább csak magában sütöm. Persze, néha ütök rá tojást.
3/4 anonim válasza:
Teljesen fonnyadtra sütöm és paradicsom nélkül.
4/4 anonim válasza:
No, megint más jobban tudja, mit teszünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!