Miért lesz szivacsos a süteményem tésztája? Hisz mindent úgy csinálok, ahogy a receptek írják.
Figyelt kérdés
2022. febr. 17. 13:34
11/11 anonim válasza:
Ha cukorral meg langyosítod az egész tojásokat szépen felveri a gép piskótát.
Sütőport vagy szódabikarbónát tegyél bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!