Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiharapott a nő egy darabot a süteményemből amíg wc-ni voltam majd letagadta?
Akik szerint ez játék, azok elnéznék azt is, ha az ő kajájukba/italukba durrantana bele valaki egy jó nagy vajasturhát, amíg nincsenek ott?
Ez nem cuki, hanem undorító. Ráadásul, ha erre képes, akkor arra is, hogy legközelebb valami mérget tegyen a poharamba, vagy ilyesmi pl. hogy kiüssön valami szerrel, meggyilkoljon és feldaraboljon, amíg nem vagyok magamnál.
Akkor jó, hogy nem ettél belőle mert speckó alapanyaga van. Láttad már A segítség c filmet?
Na ez olyan mint Minny pitéje :)
Ezt mondtam volna. Kíváncsi lettem volna mit reagál. Amúgy meg nem folytatnám vele.
Ja, ő a merev, nem a nő aki belefal a kajájába és le is tagadja. Ennyire agyhalott hogy lehet?
Berepült egy poloska és az harapott ki belőle egy darabot vagy mi? Minek tagadja le, ha egyértelműen ő volt. Szerintem ez a szánalmas.
Ha mondjuk azt mondta volna hogy bocsi, nagyon finomnak nézett ki és nem bírtam ellenállni a kísértésnek akkor gondolom a kérdező se akadt volna ki rajta.
Itt a letagadás a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!