Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiharapott a nő egy darabot a süteményemből amíg wc-ni voltam majd letagadta?
Nem lehet, hogy csak valami "cuki viccnek" szánta?
Egyébként pedig hanyagold, és ha emiatt reklamál, tagadd le, hogy hanyagolod. :)
Rendelnék magamnak másikat azt pedig nekiadnám es megkérdezném azon kivul is kell e neki mégegy. Ha igen vennék neki mégegyet es megint megkérdezném. Aztán meg randi végén szépen elköszönnék tőle es tilt töröl.
(Engem nem a hazugság irritál hanem ha belenyálaznak a kajámba)
DZSOIIIIINEMADAKAJÁJÁBÓL
😅
Előttem van, ahogy mondja
A csók más.
De elmegy az étvágyam is ha beleesznek a kajámba. En pl az sem voltam soha aki a bnőivel egy szívoszállal inna vagy bármi.
A gyerekem utan se ennék, más meg lenyalja a bébiételes kanalat is, aztán ugy adja megint a gyerek szájába.
Vagy anyák is megeszik a gyerek után is a maradékot.
Nekem ez mind hanyinger.
Ember, csak játszott.. nekem is az jutott eszembe, mint az ötösnek:))
Szerintem cuki és játékos és én is csinálnék ilyet, bár nem első randin, hanem amikor már rendesen ismerjük egymást. Én szeretek játszani, valószínűleg ő is, te meg nem. Rosszpáros, nincs kémia, közös hullámhossz, hagyd a nőt! Szerintem neki is le fog esni, hogy nem te vagy az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!