Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiharapott a nő egy darabot a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiharapott a nő egy darabot a süteményemből amíg wc-ni voltam majd letagadta?

Figyelt kérdés
Ti folyfatnátok így az imerkededést? Őszintén szólva nekem el ment a kedvem tőle, mert mi van ha másban is hazudik?

dec. 7. 17:18
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy csak valami "cuki viccnek" szánta?

Egyébként pedig hanyagold, és ha emiatt reklamál, tagadd le, hogy hanyagolod. :)

dec. 7. 17:24
 2/27 anonim válasza:
100%
Szerintem hagyd, ha zavar abból veszekedés lesz ha sokat veszekedtek akkor úgyis csak szétmentek
dec. 7. 17:24
 3/27 anonim ***** válasza:
15%

Rendelnék magamnak másikat azt pedig nekiadnám es megkérdezném azon kivul is kell e neki mégegy. Ha igen vennék neki mégegyet es megint megkérdezném. Aztán meg randi végén szépen elköszönnék tőle es tilt töröl.

(Engem nem a hazugság irritál hanem ha belenyálaznak a kajámba)

dec. 7. 17:30
 4/27 anonim ***** válasza:
92%
3. mi lesz veled, ha egyszer a szádba is belenyálaznak?
dec. 7. 17:46
 5/27 anonim ***** válasza:
88%

DZSOIIIIINEMADAKAJÁJÁBÓL

😅

Előttem van, ahogy mondja

dec. 7. 17:49
 6/27 anonim ***** válasza:
51%
Az csúnya dolog amit csinált. Nekem is elment volna a kedvem tőle. Mert teljesen más ha megkérdezte volna, hogy megkóstolhatja-e, de így nagyon gáz és főleg, hogy letagadta.
dec. 7. 17:50
 7/27 anonim ***** válasza:
30%

A csók más.

De elmegy az étvágyam is ha beleesznek a kajámba. En pl az sem voltam soha aki a bnőivel egy szívoszállal inna vagy bármi.

A gyerekem utan se ennék, más meg lenyalja a bébiételes kanalat is, aztán ugy adja megint a gyerek szájába.

Vagy anyák is megeszik a gyerek után is a maradékot.

Nekem ez mind hanyinger.

dec. 7. 17:53
 8/27 anonim ***** válasza:
67%
Ja meg udvariatlan is. Hogy egy jol kinező süti erre beleeszik a másik. Mint vmi csöves aki nem bírta ki éhen.
dec. 7. 17:55
 9/27 anonim ***** válasza:
65%

Ember, csak játszott.. nekem is az jutott eszembe, mint az ötösnek:))

Szerintem cuki és játékos és én is csinálnék ilyet, bár nem első randin, hanem amikor már rendesen ismerjük egymást. Én szeretek játszani, valószínűleg ő is, te meg nem. Rosszpáros, nincs kémia, közös hullámhossz, hagyd a nőt! Szerintem neki is le fog esni, hogy nem te vagy az igazi.

dec. 7. 17:56
 10/27 anonim ***** válasza:
62%
Ez egyáltalán nem játék, vagy cuki. Az cuki, játékos ha megkérdezi, vagy eljátssza előtte mintha bele akarna harapni. Nagyon udvariatlan és a csaj is tudja hiszen letagadta.
dec. 7. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!