Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lehet a süteményem szalmonellás?

Anneee25 kérdése:

Lehet a süteményem szalmonellás?

Figyelt kérdés

Ma browniet sütöttem. A recept szerint 20 percig sütöttem előmelegített Sütőben.

A közepe szószerint folyós,kaphatunk tőle szalmonellát,vagy 20 perc alatt elpusztul a sütőben?



2015. nov. 18. 19:33
 1/3 anonim ***** válasza:
a brownie közepének folyósnak kell lenni, 20 perc hőkezelés után még a szalmonella is elpusztul, ha egyáltalán szalmonellás volt a tojás
2015. nov. 18. 19:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is pont azt akartam kérdezni, hogy biztosan szalmonellás volt a tojás ?
2015. nov. 18. 20:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

A hazai baromfiállomány szalmonella mentes, de ha mégsem lenne az, 20 perc sütés alatt valószínű elpusztul.

Én tegnap majonézt csináltam, nyers tojásból, és még megvagyok, de mondhatnám a 3 perces lágytojást, vagy a folyós sárgájú tükörtojást is, aminél fel sem merül a kérdés.

2015. nov. 18. 21:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!