Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lehetek szalmonellás?

Lehetek szalmonellás?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Igazából az a gond, hogy sütöttem habcsókot, ami ugye kvázi tömény tojásfehérje. Nem sült át valami nagyon, eléggé nyers maradt a közepe, de finom volt, és jól nézett ki, meg azt olvastam, annak nem is kell kő keménynek lennie, szóval megettem egy csomót. Mennyi az esélye annak, hogy szalmonellás leszek? Csak azért félek ennyire, mert 1 nap múlva utazom külföldre táborozni, és borzasztó lenne, ha ott jönne rám a hányás-hamenés... :/

2013. febr. 3. 18:19
 1/4 anonim ***** válasza:

nem.ahhoz fertőzött csirkéből származó tojás kell amit nem mosol meg rendesen és belemegy a kaki magyarán

hol vetted a tojást?

2013. febr. 3. 18:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ne parázz, nem lesz tőle semmi bajod.Nagyon ritka a szalmonellafertőzés, és azt sem habcsóktól kapják.

szóval szerintem 0 % az esélyed, hogy fertőzést kaptál volna.

ha pedig igen, pár óra alatt iszonyú görcseid lennének, amiből tudnád, hogy valami nem stimmel.

2013. febr. 3. 19:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam :D Köszönöm a válaszokat :) (amúgy a tojást egy egyszerű élelmiszer üzletben vettem)
2013. febr. 3. 20:43
 4/4 anonim ***** válasza:
na akkor biztos nem ne aggódj...egészségedre a habcsókot
2013. febr. 3. 20:45
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!