Tegnap páromnál csirkehúst ettem, a csontnál olyan barnás-rózsaszínes volt. Meg volt sülve rendesen? Azért ott hagytam de lehetek tőle majd szalmonellás?
Figyelt kérdés
Rettegek attól a vírustól, rettegek a hányástól, nyáron nem eszem túrós-tejes dolgokat sem tojásos cuccokat a meleg miatt, és a szárnyasoktól is tartok. Beteges, tudom.
Lehetek tőle beteg? Hogy kerülhetem el a vírust?
2011. jún. 6. 20:38
1/16 anonim válasza:
szerintem nem lesz bajod, főleg, hogy otthagytad. a melegtől-sütéssel-kinyírtad már a vírust!
2/16 anonim válasza:
én megenném élve is, és nem félek, hogy bármi
3/16 anonim válasza:
Én az mindig megeszem. Gondolom valami ér volt ott vagy picit nyers maradt. Nekem sose lett bajom tőle(lekopogom). Amúgy ennyi erővel zöldséget meg salátaféléket se egyél, mert azon is megtelepedhet a szalmonella.
4/16 anonim válasza:
A vírusokat nem tudod elkerülni, csak erős immunrendszereddel megölni.
5/16 anonim válasza:
ha gyenge vagy, és ezt nem volt szalmonellás,akkor holnap leterít egy kólibacilus. A vírusok velünk élnek é s két kiló baktérium van a beleinkben. Akkor halnál meg, ha elvesztenéd ezeket.
És ha meghalsz, akkor mivan? Nem vagy kész?Úgy élj, hogy nem tudjuk mely percben jön el az Úr!
6/16 anonim válasza:
Még nem láttam olyan(csonttal együtt sült) csirkehúst, amelyiknek a csont mellett ne lett volna olyan a színe, főleg a combon. Nem tudom, miért van, de mivel már elég sok csirkét ettem, ezzel együtt, és sose tűnt nyersnek és beteg se lettem... nem hinném hogy bármi okod lenne félni.
7/16 anonim válasza:
Nem sült át teljesen, de ne légy paranoiás, nem lehetsz szalmonellás tőle.
8/16 anonim válasza:
Benned is van, úgyhogy sehogy nem kerülheted el.
9/16 anonim válasza:
Fölösleges rettegni a szalmonellavírustól, ugyanis nem létezik.
10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Jé, megnézem a barátok köztöt és ennyi válasz! Rendesek vagytok!!!
De létezik xD
Szurkoljatok érettségire!!!!!!!!!!!!!!!
2011. jún. 6. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!