Gluténmentes liszttel miért lesz csaknem minden süteményem mostanában takonyszerű?
Figyelt kérdés
Elég régóta sütök gluténmentes liszttel, ugyanazzal (Schär). Régebben is voltak vele gondjaim, de nagyrészt kiküszöböltem őket. Mostanában viszont szinte nonstop sületlen hatást keltenek a vele készült sütik. Összeesnek, remegnek, mint a kocsonya, extrém hosszú sülési idő után is. Nincs sütemény állaguk. De még tésztára sem hasonlítanak.
Mindent ugyanúgy csinálok, mi lehet a gond?
2022. okt. 31. 21:53
1/1 anonim válasza:
Érdekes, én kenyeret szoktam a Schär liszttel sütni, és nekem is kicsit más az állaga, mint szokott. Nem olyan jó, de rossznak azért nem mondanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!