Milyen márkájú gluténmentes tésztát ajánlotok?
Figyelt kérdés
Spagetti, szarvacska, csőtészta, orsó...ilyenekre gondolok.
Legutóbbi spagetti egy része lényegében megsemmisült a főzővízben.
2022. szept. 11. 05:26
1/3 anonim válasza:
Nem az alaktól függ, hanem márkától es összetevőktől. Én a zöldségtésztát ajáom, méghozzá a bonduelle és nem a cukkinis haem a másik ketto.
Viszontegyiket se szabad tulfozni mert akkor feloldodik a vizben
3/3 anonim válasza:
Én a Barilla vöröslencséjét használom (vagy van sajátmárkás vöröslencse pl orsó, vagy zöldborsó, de utóbbi eléggé borsóízű, úgyhogy azt egy bolognaihoz nem lehet :D )
8-9 perc forrástól számítva, lobogó vízben és tökéletes al dente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!