Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen márkájú gluténmentes...

Milyen márkájú gluténmentes tésztát ajánlotok?

Figyelt kérdés

Spagetti, szarvacska, csőtészta, orsó...ilyenekre gondolok.

Legutóbbi spagetti egy része lényegében megsemmisült a főzővízben.



2022. szept. 11. 05:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem az alaktól függ, hanem márkától es összetevőktől. Én a zöldségtésztát ajáom, méghozzá a bonduelle és nem a cukkinis haem a másik ketto.

Viszontegyiket se szabad tulfozni mert akkor feloldodik a vizben

2022. szept. 11. 07:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Mester tészták
2022. szept. 11. 07:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Én a Barilla vöröslencséjét használom (vagy van sajátmárkás vöröslencse pl orsó, vagy zöldborsó, de utóbbi eléggé borsóízű, úgyhogy azt egy bolognaihoz nem lehet :D )


8-9 perc forrástól számítva, lobogó vízben és tökéletes al dente.

2022. szept. 11. 13:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!