Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Gluténmentes kenyér miért nem...

Gluténmentes kenyér miért nem barnul be sütés közben?

Figyelt kérdés
A liszt gyártójának utasításait követem, de már kétszer annyi ideje sütöm, és mégis olyan sápadt, mintha nyers lenne. Az állaga azonban már olyan, mintha elérte volna a végső állapotot. Az oldalra kirakott képeken sem így néz ki....

2022. ápr. 27. 22:49
 1/5 anonim ***** válasza:
42%
Nem tudjuk.
2022. ápr. 27. 22:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Leírnád, hogy mi van benne!
2022. ápr. 27. 23:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:

Schär lisztből készült (Bread mix), víz, olaj, só és élesztő van benne ezen kívül.

A férjem szerint (neki készült) jó lett az állaga, de mégiscsak furcsa, hogy ilyen seszínűek lettek...

2022. ápr. 28. 01:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Lekented olajjal? Szokták is javasolni a receptekben.
2022. ápr. 28. 06:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó állaga van és ízletes, akkor mit számít?
2022. ápr. 28. 07:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!