Gluténmentes kenyér miért nem barnul be sütés közben?
Figyelt kérdés
A liszt gyártójának utasításait követem, de már kétszer annyi ideje sütöm, és mégis olyan sápadt, mintha nyers lenne. Az állaga azonban már olyan, mintha elérte volna a végső állapotot. Az oldalra kirakott képeken sem így néz ki....2022. ápr. 27. 22:49
3/5 A kérdező kommentje:
Schär lisztből készült (Bread mix), víz, olaj, só és élesztő van benne ezen kívül.
A férjem szerint (neki készült) jó lett az állaga, de mégiscsak furcsa, hogy ilyen seszínűek lettek...
2022. ápr. 28. 01:01
4/5 anonim válasza:
Lekented olajjal? Szokták is javasolni a receptekben.
5/5 anonim válasza:
Ha jó állaga van és ízletes, akkor mit számít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!