Gluténmentes kenyér (rizs, kukorica) recepteket egy Sencor SBR 930 SS kenyérsütőhöz tudtok ajánlani?
Guténmentes kenyereket igen nehéz sütni, mert nem kelnek meg, a glutén hiánya miatt rendesen.
Egy kenyérsütögép nem tudja ezt kompenzálni, ezért csak nagyon ritka esetben lesz belöle ehetö dolog.
Még nem próbáltam gluténmentes élesztőset sütni (elvileg nem is lenne szabad működnie, de láttam már ilyen recepteket), DE azt tudom,hogy a kenyérsütőgépekkel nagyon nehéz jót sütni. Nekem is volt, az első egypár próbálkozás után sok más emberhez hasonlóan a sütést sütőben végeztem, onnantól sikerültek a kenyereim, előtte jó eséllyel besüppedtek.
Ma már tudom, hogy a dagasztás is egyszerűbb kézzel, ma már nulla értelmét látom a gépnek, de lehet, hogy van, akinek segít valamit. De sütni akkor sem jó benne, rengeteg helyen olvastam már s ahogy írtam, magam is ezt tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!