Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért alacsonyizzátok le a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért alacsonyizzátok le a 180 alatti férfiakat ?

Figyelt kérdés
Én 176 centivel mivel vagyok rosszabb mint egy 180 centis ?
nov. 25. 16:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/75 A kérdező kommentje:
Jó mindegy végülis, mindenki ahhoz vonzódik amihez akar. De általában nem ragaszkodnak az emberek annyira az igényeikhez mindig, ha engem megfog egy lapos fenekű lány akkor nem fom azért elutasítani mert amúgy jobban tetszene a formás nagyobb fenék. Fordítva is ha én megfogok egy csajt pár tulajdonságommal akkor ő se fog azért nem törődni velem mert 5 centivel alacsonyabb vagyok az ideáljától. Persze van kivétel de nagyjából ezt látom.
nov. 27. 21:58
 72/75 anonim ***** válasza:

Á, szóval neked is vannak preferenciáid, csak egyszerűen meglep, hogy egy nőnek is :)

És valóban, butaság amit írtál. Egy alacsonyabbnak is "joga van" ahhoz, hogy egy magas férfi jöjjön be neki.

Tanulmányok mutatták ki, hogy a magasabb férfiak az alacsonyabb noket, az alacsonyabbak a magasabb noket preferálják. Ez nálad is igaz akkor.

nov. 28. 06:57
 73/75 A kérdező kommentje:
Mint mondtam lehet preferenciám nekem is meg nekik is. Csak sokszor van hogy ezekből engedünk mégis.
nov. 28. 07:14
 74/75 A kérdező kommentje:
Most pl van egy csaj ismerősöm aki szereti a 185 körüli vagy feletti pasikat, erre most mégis megtetszett neki egy 170 centis és vele van. De én nekem is volt hogy megtetszett egy olyan alakú lány amire amúgy azt mondtam volna hogy nem jön be.
nov. 28. 07:16
 75/75 anonim ***** válasza:
De az is ízlés kérdése, és nem tudatosan enged belőle... szóval ezért nem kellene vkit magasztalni meg kedvesebbnek gondolni. Egyszerű tetszik / nem tetszik, ízlés kérdése. Van, akinek erősebb és intenzívebb az ízlése, mint másoknak, ennyike.
nov. 28. 18:39
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!