Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért alacsonyizzátok le a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért alacsonyizzátok le a 180 alatti férfiakat ?

Figyelt kérdés
Én 176 centivel mivel vagyok rosszabb mint egy 180 centis ?
ma 16:49
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
73%

Én csak azt nem értem, hogy nem teljesen mindegy?

Folyamatosan megy a hiszti ezen, közben full lényegtelen, mert a vonzalom nem kierőszakolható. Lehet magyarázni meg érvelni meg veszekedni, de aki nem vonzódik egy középmagas / alacsony férfihoz, azt nem fogja meggyőzni a rizsa.

Én 173 vagyok, a paism 178. Világéletemben kb ez a magasság jött be, mert az a beakadásom, hogy szeretem, ha a fejünk nagyjából egy szintben van.

Nem tudodtt soha senki meggyőzni arról, hogy szeressek nyak kitörős módon csókolózni, pedig én is látom, hogy szépek a magas férfiak. Ez ennyi.

Nekem a 175-180 közötti pasik jönnek be, másoknak a magasabbak. 1500 oldalas tanulmányokat és esszéket írhatunk a saját ízlésünkről, nem fogjuk meggyőzni a másik embert.

ma 19:33
 32/46 A kérdező kommentje:
Persze ezzel semmi baj utolsó. De viszont azzal igen ha valaki azt mondja 180 alatt nincs férfi mert neki a magasabbak jönnek be. Tudod ilyenkor hány tűzoltót, rendört, katonát, kőművest és csupa férfias munkát űző embert na meg igazi férfit szóltok le ?
ma 20:56
 33/46 anonim ***** válasza:
0%
32: azért nem árt, ha vki ismeri a magyar nyelv nüanszait. A "nekem nem férfi" meg "nem tudok férfiként nézni rá" nem azt jelenti, hogy "szerintem a 175 cm-s tűzoltó kisfiú / kiskutya / 2 Y kromoszómás"... hanem hogy nem tud rá szexuálisan férfiként tekinteni, nem vonzódik hozzá.
ma 20:58
 34/46 A kérdező kommentje:
De nem azokra a kijelentésekre írtam, inkább te tanulj meg olvasni. Arra írtam mikor azt mondják 180 alatt nincs férfi.
ma 21:01
 35/46 anonim ***** válasza:
49%

De ilyet elég ritkán látok leírva. Hülyék meg mindenütt vannak.

De lassan sok alacsony srác már arra harap és vagdalkozik, ha vki annyit ír le, hogy "185 centi alatt NEKEM túl alacsony egy férfi".

ma 21:03
 36/46 A kérdező kommentje:
Hát ha egy 160 centis csaj írja az gáz is kicsit. És azért mert neked 185 centis pasi kell égy 175 centis se alacsony.
ma 21:10
 37/46 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt beszéld meg azzal, aki ilyet mondott neked.
ma 21:11
 38/46 anonim ***** válasza:
Az miért gáz, ha ez az ízlése és ez vonzza? Vagy akkor csomagolja cirádás körmondatokba, cukorpapírba, sőt még kérjen bocsánatot is? Ezt te sem gondolod komolyan...
ma 21:13
 39/46 anonim ***** válasza:
67%

36

Mert egy 160 centis csajnak nincs joga eldönteni, hogy kihez vonzódik, vagy mi?

173 centi magasan én eldönthetem, hogy ki tetszik, de egy 160 centis meg nem?

Nyilván a dehumanizáló megjegyzések, az öncélú verbális bántalmazás, a bullying stb. nem fér bele sem alacsony, sem magas nőtől. De hadd ne kössük már a magassághoz azt, hogy kinek mire nedvesedik vagy áll fel...

40/46 anonim ***** válasza:
56%

Ha a 160 centis nő írja, az sem gáz. Miért ne tetszhetne neki a magas férfi?

Nekem alacsony a 175. Egyébként is kissé az átlag alatt van.

1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!