Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért alacsonyizzátok le a 180 alatti férfiakat ?
Én csak azt nem értem, hogy nem teljesen mindegy?
Folyamatosan megy a hiszti ezen, közben full lényegtelen, mert a vonzalom nem kierőszakolható. Lehet magyarázni meg érvelni meg veszekedni, de aki nem vonzódik egy középmagas / alacsony férfihoz, azt nem fogja meggyőzni a rizsa.
Én 173 vagyok, a paism 178. Világéletemben kb ez a magasság jött be, mert az a beakadásom, hogy szeretem, ha a fejünk nagyjából egy szintben van.
Nem tudodtt soha senki meggyőzni arról, hogy szeressek nyak kitörős módon csókolózni, pedig én is látom, hogy szépek a magas férfiak. Ez ennyi.
Nekem a 175-180 közötti pasik jönnek be, másoknak a magasabbak. 1500 oldalas tanulmányokat és esszéket írhatunk a saját ízlésünkről, nem fogjuk meggyőzni a másik embert.
De ilyet elég ritkán látok leírva. Hülyék meg mindenütt vannak.
De lassan sok alacsony srác már arra harap és vagdalkozik, ha vki annyit ír le, hogy "185 centi alatt NEKEM túl alacsony egy férfi".
36
Mert egy 160 centis csajnak nincs joga eldönteni, hogy kihez vonzódik, vagy mi?
173 centi magasan én eldönthetem, hogy ki tetszik, de egy 160 centis meg nem?
Nyilván a dehumanizáló megjegyzések, az öncélú verbális bántalmazás, a bullying stb. nem fér bele sem alacsony, sem magas nőtől. De hadd ne kössük már a magassághoz azt, hogy kinek mire nedvesedik vagy áll fel...
Ha a 160 centis nő írja, az sem gáz. Miért ne tetszhetne neki a magas férfi?
Nekem alacsony a 175. Egyébként is kissé az átlag alatt van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!