Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért alacsonyizzátok le a 180 alatti férfiakat ?
Figyelt kérdés
Én 176 centivel mivel vagyok rosszabb mint egy 180 centis ?nov. 25. 16:49
61/75 A kérdező kommentje:
Dehoogy törpülök el. Nyílván fektűnően magasabb nálam de ígyis érek az orráig vagy majdnem a szeméig. Egy 2 méteres ember mellet eltörpülök de 10 centi kevés ahhoz. Jártunk együtt küzdősportra ott se volt sok előnye a 10 centi miatt. Egy 190 centi feletti srácnak már volt rendesen.
nov. 26. 21:56
62/75 A kérdező kommentje:
Vannak közös képeink stb és az a 10 centi messze van az eltörpüléstől.
nov. 26. 21:57
63/75 A kérdező kommentje:
Én is éreztem azt a 168 centis ismerősömhöz képest hogy mekkora állat vagyok de aztán a tükörben nézve nem volt olyan vészes. 15 centi ami tényleg nagyon látszódik.
nov. 26. 21:59
64/75 anonim válasza:
Mert igy jobban tudják szűkiteni a kört a temérdek jelentkező között. Vannak bőven 180-felett is pasik, hordában nyomulnak a nőkre.
65/75 A kérdező kommentje:
Én nem a párkeresésre gondoltam. Hanem alapjáraton. De amúgy én abogy látom nem is olyan vészes a helyzet, csomó 170 centi feletti nőnek már oké a 175 centi is sok oldalon.
nov. 27. 12:49
66/75 anonim válasza:
És neked miért kell 170 cm feletti nő?
67/75 A kérdező kommentje:
Nem kell, csak ők azért magasak már majdnem akkorák mint én de mégis vokt már velük dolgom pedig ők jogosan várják el a 180+ centit. De amúgy kicsit jobban is tetszenek ők.
nov. 27. 16:13
68/75 anonim válasza:
Úgy beszélsz a jogosságról, mintha amiatt, hogy ők magasak, amiről nem tehetnek, már jogosabban lehetne az ízlésük a magas férfi, mint az alacsonynak, aki magasat szeretne, aki szintén nem tehet sem a magasságáról, sem az ízléséről.
69/75 A kérdező kommentje:
Hát egy 160 centis lány eltörpül a 175 centis férfi mellet is, a 175 centis meg nem. Szóval igen van jogosság ebben.
nov. 27. 21:42
70/75 anonim válasza:
De ez nem arról szól, hogy szerinted ki hogy néz ki a másik mellett. Haem ízlésről, arról, hogy neki mi a szexuálisan vonzó. Ennyi erővel neked vonzódnod kellene a lapos vagy nagy fenékhez, mert jogtalanul nem vonzódsz hozzá. Ugye milyen idiótán hangzik? Segítek: azért, mert az.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!