Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért alacsonyizzátok le a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért alacsonyizzátok le a 180 alatti férfiakat ?

Figyelt kérdés
Én 176 centivel mivel vagyok rosszabb mint egy 180 centis ?
tegnap 16:49
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:
Hát az szerintem simán átlagos magasság. És szerintem indokolatlan egy alacsony lánytól extra magasság elvárás. De jogos végülis ő tudja. Végülis ez olyan hogy nekem meg fontos a fenék, ha lapos vagy nagy hájas akkor nekem se kellene a csaj, valahogy nekem az a fontos. De attól független nem mondanám hogy nem nő az akinek nincs jó feneke.
tegnap 21:18
 42/49 A kérdező kommentje:
De mondom élőben nem egy 170 centinél magasabb lánnyal alakultak dolgok de ezen meglepődtem hogy neten meg mennyi bunkó megjegyzést olvastam.
tegnap 21:22
 43/49 anonim ***** válasza:
100%

Ember, az interneten mindenki azt mond, amit az aktuális (legtöbbször frusztrált) kedélyállapota minden filtert nélkülözve mondat vele.

Csak itt a Gyakorin olvastam már, hogy:

- a túlsúlyos nők "undoríó véglények"

- akinek nincs nagy melle, az nem nő

- de aki vékony, az is ronda

- aki 170 felett van, az ormótlan torony

- sőt egyszer kiderítették, hogy aki hozzám (akkor még kifejezetten vékony, kismellű) vonzódik az PEDOFIL :D Még attól sem zavartatták magukat, hogy bőven 18 év és 170 centi felett voltam. :D

Szóval minden hülyeség elhangzott már a nőkre nézve is, nyugi. Ha téged random internetes trollok locsogása ennyire kikészít, akkor tarts egy kis szünetet.

tegnap 21:35
 44/49 anonim ***** válasza:
72%
Az azért vicces, hogy "a nekem egy férfi alacsony" az bunkó megjegyzés :D. Ha azokat a dolgokat kapnád meg, amit férfiaktól egy átlag nő, már rég öngyilkos lettél volna ezek szerint.
tegnap 21:40
 45/49 A kérdező kommentje:
Hát szerintem manapság a nők jobban bántják a férfiakat mint fordítva, de ha gondolod írd le mire gondolsz, beszélgethetünk erről kulturáltan :)
tegnap 22:12
 46/49 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem. A legtöbbször kb. olyan "sértések" vannak, hogy "bocs, nekem te túl alacsony vagy". Ahhoz képest szerinted a te megjegyzésed a hájas seggről pl. komolyan kevésbé bunkó? A cseh kettőt nézed?

De amiket én speciel nem itt gyk-n, hanem élőben hallottam mostanában (mondjuk elmúlt 5 év), szóval nem lehet ráfogni, hogy "biztos troll volt ám", az alábbiakat hallottam:

- ilyen kucu lábakhoz én nem vennék szoknyát

- ha ilyen combjaim lennének nő létemre, én inkább megölném magam

- tehén

- bálna

- Donna Tonna / De Bella / Megatonna Madonna és hasonló kedves gúnynevek

- lób...ó (magas nőre)

- lófejű

- hülye liba

(szexuális zaklatásos hírre):

- hát ahogy ez a nő kinéz, örülhet, hogy valaki egyáltalán hozzáér

- Brezsnyev szemöldök

- igénytelen (olyan épületes dolgokra, hogy látszik vkinek a lábán szőrtüsző vagy nincsen műkörme)

- zsírdisznó (egy sacc per kb 180 centihez 80 kilós nőre mondta egy olyan férfi, aki kb. gurult, annyira túlsúlyos volt)

- k...a / g..iputtony / alfahímezős f...pörgettyű bárkire, akinek volt egyéjszakás kapcsolata

- ropi

- NDK úszónő

tegnap 22:18
 47/49 A kérdező kommentje:

Igen ez tényleg gáz, sajnos vannak ilyen szemét emberek ..

De legalább mi akik értelmesek vagyunk próbáljuk akkor legalább egymást tisztelni, én is oda figyelek erre jobban 😊

tegnap 23:08
 48/49 A kérdező kommentje:
Viszont azért annyit hozzátennék hogy a magasság nem befolyásolható de az alkat igen.
tegnap 23:10
 49/49 anonim ***** válasza:
48: és? ennek mi köze van bárminek? Attól még a "hájas" az egy iszonyat tahó megjegyzés, ezerszer bunkóbb, mint az "alacsony", sőt az "én ízlésemnek alacsony".
ma 00:17
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!