Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért alacsonyizzátok le a 180 alatti férfiakat ?
Ember, az interneten mindenki azt mond, amit az aktuális (legtöbbször frusztrált) kedélyállapota minden filtert nélkülözve mondat vele.
Csak itt a Gyakorin olvastam már, hogy:
- a túlsúlyos nők "undoríó véglények"
- akinek nincs nagy melle, az nem nő
- de aki vékony, az is ronda
- aki 170 felett van, az ormótlan torony
- sőt egyszer kiderítették, hogy aki hozzám (akkor még kifejezetten vékony, kismellű) vonzódik az PEDOFIL :D Még attól sem zavartatták magukat, hogy bőven 18 év és 170 centi felett voltam. :D
Szóval minden hülyeség elhangzott már a nőkre nézve is, nyugi. Ha téged random internetes trollok locsogása ennyire kikészít, akkor tarts egy kis szünetet.
Egyáltalán nem. A legtöbbször kb. olyan "sértések" vannak, hogy "bocs, nekem te túl alacsony vagy". Ahhoz képest szerinted a te megjegyzésed a hájas seggről pl. komolyan kevésbé bunkó? A cseh kettőt nézed?
De amiket én speciel nem itt gyk-n, hanem élőben hallottam mostanában (mondjuk elmúlt 5 év), szóval nem lehet ráfogni, hogy "biztos troll volt ám", az alábbiakat hallottam:
- ilyen kucu lábakhoz én nem vennék szoknyát
- ha ilyen combjaim lennének nő létemre, én inkább megölném magam
- tehén
- bálna
- Donna Tonna / De Bella / Megatonna Madonna és hasonló kedves gúnynevek
- lób...ó (magas nőre)
- lófejű
- hülye liba
(szexuális zaklatásos hírre):
- hát ahogy ez a nő kinéz, örülhet, hogy valaki egyáltalán hozzáér
- Brezsnyev szemöldök
- igénytelen (olyan épületes dolgokra, hogy látszik vkinek a lábán szőrtüsző vagy nincsen műkörme)
- zsírdisznó (egy sacc per kb 180 centihez 80 kilós nőre mondta egy olyan férfi, aki kb. gurult, annyira túlsúlyos volt)
- k...a / g..iputtony / alfahímezős f...pörgettyű bárkire, akinek volt egyéjszakás kapcsolata
- ropi
- NDK úszónő
Igen ez tényleg gáz, sajnos vannak ilyen szemét emberek ..
De legalább mi akik értelmesek vagyunk próbáljuk akkor legalább egymást tisztelni, én is oda figyelek erre jobban 😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!