Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért alacsonyizzátok le a 180 alatti férfiakat ?
Figyelt kérdés
Én 176 centivel mivel vagyok rosszabb mint egy 180 centis ?nov. 25. 16:49
21/75 anonim válasza:
Debilek azok a nők akik azt mondják hogy 180 cm alatt nem férfi a férfi. Ott lesznek más bajok és irreális elvárások is majd.
Tom Hardy pl 175 cm azt hiszem.
De alacsonyak az F1 pilóták és a motorversenyzők, a hadseregben a harckocsizók
22/75 anonim válasza:
Nekem volt 3 párom, aki velem egymagas volt (én 168 centi vagyok, ők kb. 170 körüliek).
Mindegyiküket férfiasnak tartottam és egy percig nem volt kétségem affelől, hogy meg tudnának-e védeni bármilyen helyzetben. Oké, én mondjuk nem vagyok egy "magassarkús" csaj.
23/75 A kérdező kommentje:
Miért pontizták le az utolsót ? Egyetértetek hogy nem férfi mondjuk Tom Hardy ?
nov. 25. 17:43
24/75 anonim válasza:
Nem vagy rosszabb, de mivel én 179cm vagyok, így tőlem alacsonyabb vagy. Ha pedig magassarkúban állok melléd, akkor már a hónom alá is kaphatlak. Az pedig számomra nem vonzó. De ez az én problémám, és nem téged minősít.
25/75 A kérdező kommentje:
Persze ezzel semmi gond, de azért nem mondod hogy nem vagyok férfi meg ilyenek. Amúgy magassarkúban vagy 175-190 azért az túlzás hogy a hónod alá kapsz
nov. 25. 17:49
26/75 anonim válasza:
176 centivel valamivel alacsonyabbnak számítasz az átlagnál. De ettől nem vagy kevesebb, rosszabb ember, mint aki 180centi. A bodypositivity arról szól, hogy el kell fogadni amin nem tudsz változtatni, nem pedig arról, hogy kegyes hazugságokba ringassuk egymást.
27/75 anonim válasza:
Általában az ortopéd magasságú 175 cm feletti nőknek nem vagy vonzó, de azért 175 fölött már nem is nagyon nőies egy nő az már majdnem férfi úgyhogy nincs ezzel semmi baj egy férfi alacsonyan is tud baromira férfias lenni.
28/75 anonim válasza:
#22 vagyok.
Gondolom azok pontoztak le, akik önigazolást keresnek, hogy nekik azért nincs barátnőjük, mert alacsonyak és fáj nekik, hogy sok "alacsony" srácnak mégis van nője.
29/75 anonim válasza:
Én azt mondom amíg az oroszlán ebben a világban levadássza a nála nagyobb kafferbivalyt, zebrát stb addig egy férfi 180 cm alatt is tud férfi lenni. Ne jöjjön senki az evolúcióval és a genetikával a média és a divat nyomta tele a nők fejét ezzel a magasság mániával. Tele van példával a világunk amikor a kisebb legyőzi a nagyobbat..
30/75 A kérdező kommentje:
Érdekes hogy a valóságban tetszettem 173 körüli lánynak de neten meg olvasom ezeket a hülyeségeket.
nov. 25. 19:22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!