Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért alacsonyizzátok le a 180 alatti férfiakat ?
Figyelt kérdés
Én 176 centivel mivel vagyok rosszabb mint egy 180 centis ?nov. 25. 16:49
51/75 A kérdező kommentje:
Hát egy olyan nő aki azt mondja nincs férfi 180 alatt az ezt is érdemli. De ha úgy mondja NEKI alacsony ahogy írtad is akkor én is azt mondom hogy NEKEM nem a tetsző alkatú lány, vagy valami enyhe módon, sőt nem is utalok erre hanem valami más okot mondok.
nov. 26. 08:29
52/75 A kérdező kommentje:
De amúgy azt veszem észre hogy sok ember mondha magát lazán 5 centivel többnek. Sok lány amikor meghallja hogy valaki 175 centi akkor automatikuson a 168-170 centis embereket képzeli el akik bekamuzzák hogy 175-180 centisek, nem egyszer lepődtek meg hogy "csak" 176 vagyok, azt hitték több. Na szóval van külömbség egy igazi 176 centi meg egy 169 centis ember között aki 176-nak mondha magát. De ez a férfiak hibája.
nov. 26. 08:59
53/75 anonim válasza:
Hát nekem sosem számított a ferfi magassága, sem az anyagi helyzete, mert nem vagyok egy sekélyes idióta, aki a külső alapján ítél meg másokat. Ehhez kell némi intelligencia, szóval tökéletes szűrő is...
54/75 anonim válasza:
53
Amit írsz az szimpla igénytelenség. De hát nem mindenki válogathat.
56/75 anonim válasza:
55, te egy kevésbé intelligens ember vagy, semmi baj 🙂
57/75 A kérdező kommentje:
Mert igénytelen ha nem kell neki extra magas pasi ?
nov. 26. 21:30
58/75 anonim válasza:
"Én 176 centivel mivel vagyok rosszabb mint egy 180 centis ?"
Nem rosszabb vagy, csak alacsonyabb. 4 centivel. Ami látványos.
175N, látványosan nagyobb a 180 centis nálam. Te, a 176 nyilván nem.
59/75 A kérdező kommentje:
Azért 4 centi nem valami feltűnő. 186 centis haverom már feltűnően magasabb nálam de mellette se törpülök el. Amúgy volt 173 centis lánnyal dolgom, nem volt problémánk. De ha neked fontos a nagyobb külömbség akkor persze a te döntésed.
nov. 26. 21:49
60/75 anonim válasza:
#59 hagyd a mesedélutánt. A 10 centivel nagyobb haverod mellett eltörpülsz, ha tetszik ha nem. Én is eltörpülök ekkora emberek mellett, illetve egy 165 centis másik nő mellett meg tornyosulok. Ez ilyen. Áltathatod magad, de nem érdemes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!