Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért alacsonyizzátok le a 180 alatti férfiakat ?
Figyelt kérdés
Én 176 centivel mivel vagyok rosszabb mint egy 180 centis ?ma 16:49
1/31 anonim válasza:
4 centivel alacsonyabb vagy
A hisztin kívül van kerdesed?
2/31 anonim válasza:
Mert 175 cm vagyok.
Így 180 cm alatt számomra alacsony egy pasi.
3/31 anonim válasza:
Nem vagy rosszabb, legfeljebb alacsonyabb, ez viszont egy fizikai tény.
4/31 anonim válasza:
A férfiakat kérdezd, én még nőktől nem olvastam, hogy a 176 cm-es alacsony férfi lenne, maximum annyit, hogy mivel a nő (jóval) magasabb egyikőjük, valamelyikük nem ismerkedne.
5/31 anonim válasza:
# 4 olvastad amit a második írt, vagy becsuktad a szemed?
6/31 A kérdező kommentje:
De miért mondotok ilyet hogy nem férfi valaki 180 alatt ?
ma 16:56
7/31 anonim válasza:
Nekem csak 170 centis párom van. Most akkor cseréljem le?!
Alacsonynak alacsony ő is, meg bárki is 180 centi alatt. Nem ez alapján választottam soha.
8/31 anonim válasza:
#5 pont írtam válaszom. De látod most már olvastam olyan választ is.
10/31 anonim válasza:
#2 175 centiddel neked max 174 magas fickó lehet alacsony.
(Nekem az előző házasságomban 176 cm volt az exférjem, a jelenlegimben pedig 173 úgy, hogy én 174 centi vagyok. Nem a magasságtól függ a boldogság! Kavartam 185 magas fickóval is, aki egy beképzelt aljadék volt.
Megéri ez alapján választani, vagy magasságra hivatkozva elutasítani valakit, aki meg közben lehet hogy végtelenül normális srác... Mert 175 centihez kicsi a 180. Atyaég.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!