Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinglik milyen az élet egyedül? Mivel töltitek a napjaitokat?
Nem jó így. 7 közel 8 év után ujra egyedül. A munka nem tölt fel, a legtöbb barátom/barátnőm családos , gyerekes és nem én hiányzok mint egy szingli…
Próbálok ismerkedni de főleg neten tudok mert eljàrni nincs hova és kivel ( kelet magyarországi kisvàros)
Ha neten megismerek valakit én bizony költöznék sebbel lobbal!!
És ezt nem úgy értem, hogy eltartana bàrki vagy a házába. Hanem iylen munkát mint itt, bárhol kapok ,nincs családom sem ami itt tartana. Jó lenne végre tartozni valakihez.
"én hajmeresztő, fura dolgokat is olvastam, ezért kérdeztem"
Tudok neked ilyet mondani. Én például nem szeretném, ha online vagy akár élőben rólam beszélne a párom. Redditen olvastam egy férfi hozzászólását (magyar), aki leírta, milyen a nője, milyen vele a szex, hogy élvez el, és elborzadtam, hogy ez mennyire kész. Hogy ezt vajon este megmutatja a nőnek? "Nézd cica, leírtam, hogy nyögsz, és hova lőttem a ge.it, és 60-an lájkolták".
Nem hiszem, hogy megosztja, de én tudni akarnám, és nem akarnám, hogy ezt csinálja - de ebben hogy lehet biztos az ember? Sehogy. Szóval egy elméleti kapcsolat működne nekem, de a gyakorlatban...
Igen, ez a kibeszélősdi undorító dolog.
Ezt én sem szeretném.
De sajnos az emberek között sok van, akinek kell a figyelem. Akár így is, és mellé társul egy beteg elme.
Akinek normális viszonya van a másikkal, az nem tárgyalja ki.
Súlyos kérdés a bizalom a másik felé, valóban, hiszen talán sosem ismersz ki senkit igazán.
Meg lehet egyébként beszélni értelmes emberek között. Aki viszont erre nem nyitott, nyilván nem lehet a partnered soha. A normális embertől viszont ilyet kérni sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!