Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szinglik milyen az élet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szinglik milyen az élet egyedül? Mivel töltitek a napjaitokat?

Figyelt kérdés
Mióta vagytok szingik? Vágytok egy társra, az igaz szerelemre? Tesztek is érte valamit? Vagy tökéletesen jó érzés egyedül élni? Előtte volt már komoly kapcsolatotok?
nov. 14. 05:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
10, azért érdekelj, hogy beleköss mindenkibe, hogy hülyék?
nov. 14. 15:14
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

#10 A tökéleteset keresem, és azért nem adok alább, mert az kitolás lenne szegénnyel.

Nem hazudok, a kinézet sem mindegy, DE nálam nem az a fő szempont. Nem kell modellnek lennie (kockaáll, vadásztekintet, meg amiket itt fel szoktak sorolni hogy nekik nincs) csak ne legyen visszataszító. Exem (akivel 6 évig voltam együtt) se vett le a lábamról a kinézetével, de a személyiségével megfogott, és emiatt határozottan megimádtam a külsejét is :)

A belső, na az a lényeg. Egyezzen a humorunk, valamennyire az érdeklődési körünk, a személyiségünk, a céljaink. Szeresse a macskákat és kutyákat (nem baj, ha valaki nem macskás/kutyás, de én az vagyok, van is mindkettő, ha nem szereti őket akkor ne feszengjen mellettük) és a származásomra se legyen rossz szava. Ismételten, mindenkinek lehet véleménye, de ha negatív, akkor velem nem lesz kompatibilis.

Emellett nagy bónusz, ha művészlélek, és nem veti meg az animéket/mangákat, mert azokról aztán sokat és szívesen diskurálok :)

Emellett legyen érzelmes, kedves, jófej.

nov. 14. 15:16
 13/23 anonim ***** válasza:

11: Nem. Komolyan érdekel!

12: Köszönöm szépen!

nov. 14. 15:30
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
13, nekem az a fontos, ami mindenkinek, hogy kompatibilisek legyünk. Ezt tovább ragozni szerintem felesleges. Annyiban van értelme, hogy én tudom, hogy kevesebb férfi van, aki nem akar gyereket (mint én), mint aki akar, vagy akinek nem fontos annyira a szex (vagyis legalább a változatossága/talansága, a gyakoriság jöhet). Szimplán tudom, hogy nem általánosak az elvárásaim, hanem fura vagyok, szóval az átlagnál kevesebb esélyem van párra.
nov. 14. 15:53
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem keresem a tökéleteset, semmilyen téren.

Olyat keresek, akinek vannak érzelmei,megéli azokat és igényli mástól is.Szeretetközpontú ! Főleg pedig tudja, mit akar az élettől és nem sodródik csak...

Speciális eset vagyok, ugyanis meleg férfi vagyok és nálam csak és kizárólag párkapcsolat jöhet szóba, semmi alkalmizgatás.

Talán utóbbiak miatt sokkal nehezebb a sorsom...

# 1

nov. 14. 15:57
 16/23 anonim ***** válasza:
86%
Szinte mindenki ugyanazt keresi egy társban, de most ezt minek is ragozni? Mindenki keresi a szeretetet és a kompatibilitást, nyilván esetenként a preferenciák másak, de ebbe belemenni szerintem is felesleges.
nov. 14. 16:36
 17/23 anonim ***** válasza:
Hogy az ember milyen társat keres? Ezerféle jó tulajdonságot most soroljunk fel? Mert nyilván senki sem agresszív, bunkó, hanyag, megbízhatatlan, alkoholista, stb embert keres maga mellé!
nov. 14. 17:10
 18/23 anonim ***** válasza:

Erről ez a két szám jut az eszembe, szinte minden benne van:

https://www.youtube.com/watch?v=FzXqkGeoTnU

https://www.youtube.com/watch?v=gqf8sVjzJLg

nov. 14. 17:54
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Most alakul valami szép lassan, de nem kerestem, csak jött.

Több mint 2 éve vagyok/voltam egyedül, volt párommal 6 évig...ő meghalt.

Elvagyok amúgy egyedül is.

Itt van a munkám, háztartás, lányom, kutya (nagytestű, szóval kell vele foglalkozni eleget), pár családtag, pár barát.

Kirándulni járunk, most gombázni voltunk, nyáron pl sokat mentünk strandra, néha megyek kajakozni, motorozom (télen is, ha száraz idő van), filmezek.

Nyaralni is voltam hajóúton, voltunk pl helokopterezni...szóval vannak extrább programok is néha.

N 32

nov. 14. 19:19
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm azoknak, akik leírták.

Nem mindenki ugyanazt keresi, én hajmeresztő, fura dolgokat is olvastam, ezért kérdeztem. De akik érdemben válaszoltak, azoktól most jó volt ezeket olvasni.

Azért érdekelt, hogy miért tartják elképzelhetetlennek párt találni. Mi az, ami miatt szerintük nehezebb, vagy képtelenség.

Egyébként tényleg nehezebbnek látom a stabil, normális, tisztességes kapcsolatot keresők helyzetét. Teljesen mindegy, hogy meleg- e valaki, vagy sem. Nekik kéne legelőször párra lelni. De a világ kifordult a négy sarkából.

Én kimondottan az ezerféle preferenciára voltam kíváncsi. Hogy milyenek a billentyűzet mögött ülő emberek.

Például ez a mangás dolog ilyen. Vagy a 14- es kívánalmai. Sokan csak egy masszaként tekintenek a többiekre, azt gondolják, hogy mindenki ugyanazt keresi, és nem kell boncolgatni. De nekem ez teszi így emberivé az egészet, hogy ilyeneket írtok. Nekem is megvannak a kis dolgaim, mint mindenkinek, és ugyanúgy érzem sokszor, hogy nem lenne, aki hozzám klappolna.

Köszönöm mégegyszer a válaszokat.

nov. 14. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!