Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők nem szexcentrikusak akkor mi értelme ennek a has meg derék mutogatos izgató öltözködésnek?
Figyelt kérdés
Például mint a képen:
Nők elméletileg nem olyanok mint mi hogy dugi mindenáron, mégis úgy öltözködnek mintha szex vadászatra indulnának mindenhová.
Már a középiskolai osztálykirándulásokon is mindenki a hasát mutogatja meg kicsi pólót vesz a boltba hogy ha egy kicsit hajol előre akkor már kivan a dereka, nadrág is a legkisebb hogy feszüljön a seggén.
Ennek mi a pszichológiája nem értem? Mert ha nyomulsz a csajra lehet hogy még 2 hónap múlva se tudod meghágni, akkor mi értelme ennek a szexuális öltözködésnek?
nov. 6. 08:24
41/44 anonim válasza:
Nem csak szex miatt találkoztunk, azért picit több volt.
“ A feromon nem a jó szex záloga, hanem annyi a lényege, hogy vonzódj szexuálisan az adott férfihez, amit a bénázása lerombolhat.”
Ezt írtam le én is…
42/44 anonim válasza:
41. Akkor ezt megbeszéltük! :) Egyébként meg a szex a legkomolyabb mérce ami megbuktat egy kapcsolatot. Sajnos rengeteg az önértékelési zavarral küzdő ember, és simán leél egy életet úgy is, hogy szexmentes életet él normál libidóval, mert úgy gondolja ő nem fog kelleni senkinek. Nálunk a komplett családunk ilyen, de egészen széles körben. Anyám kényszerből szexelt apámmal minden nap, de a háta közepére sem kívánta. A testvérem egy impotens pasival házasodott össze, jelenleg ő a legnegatívabb nő akit csak ismerek. Az unokaöcsém olyan nőkkel van és volt, akik évente egyszer dugnak vele. Az összes unokatetvérem olyan nőt vett el, akik akkor dugtak velük, amikor gyereket csináltak. Az egyik kollégám 17 éve nem szexelt, mert a felesége behúzta a kéziféket. Egyik sem vált el, mert szent meggyőződésük, hogy brutálisan rondák, és semmi esélyük sincs. Pedig az egyik gazdag vállalkozó, van konditerem tulajdonos is köztük, tűzoltóból három, gyakorlatilag egy sem eladhatatlan kategória. Aztán mégis így élnek, semmi de semmi nem tudja rávenni őket hogy keressenek másik nőt. Kitartanak, de állandóan szenvednek és panaszkodnak.
43/44 anonim válasza:
#42 Én meg erre azt mondom, hogy akkor úgy kell nekik! Egy pillanatig sem sajnálom már őket. Nekem szoktak tetszeni házas pasik is (majd ezért jön a kőzápor mindjárt). Benne lennék egy kis szórakozásban. Erre ők? Inkább nem, szenvednek és panaszkodnak tovább. Kell a jó? Nem. Kell a rossz? Igeeen, ragaszkodunk hozzá foggal-körömmel! Nos, akkor kéretik örömmel fogyasztani, amit főztek maguknak, ne legyen savanyú arc meg kibírhatatlan viselkedés.
44/44 anonim válasza:
43. Jól hangzik! :D Én meg billegek, hol ide, hol oda. 42-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!