Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a nők nem szexcentrikusak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők nem szexcentrikusak akkor mi értelme ennek a has meg derék mutogatos izgató öltözködésnek?

Figyelt kérdés

Például mint a képen:

[link]

Nők elméletileg nem olyanok mint mi hogy dugi mindenáron, mégis úgy öltözködnek mintha szex vadászatra indulnának mindenhová.

Már a középiskolai osztálykirándulásokon is mindenki a hasát mutogatja meg kicsi pólót vesz a boltba hogy ha egy kicsit hajol előre akkor már kivan a dereka, nadrág is a legkisebb hogy feszüljön a seggén.

Ennek mi a pszichológiája nem értem? Mert ha nyomulsz a csajra lehet hogy még 2 hónap múlva se tudod meghágni, akkor mi értelme ennek a szexuális öltözködésnek?

nov. 6. 08:24
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%

most neked mi bajod van kérdező? végül is téged miért zavar hogy a nők, lányok hogy öltözködnek? nem teljesen mindegy? ismerek őket vagy mi? neked nem mindegy hogy utcán, buszon, boltban vagy akár merre látsz nőket hogy mi van rajtuk vagy hogy kilátszódik a hasuk derekuk vagy bármijük? nem értem hogy ez téged miért frusztrál ennyire? semmi közöd hozzájuk!

attól hogy ki van a fél seggük még nem fognak dug.ni veled! nem lesznek a barátnőid! mert gondolom ez zavar hogy nem kellesz egy lánynak se

nov. 6. 09:45
 12/44 anonim ***** válasza:
74%
az én barátnőm is mindig szexisen vonzóan öltözik fel és nekem nagyon bejön! barátnőm is szereti pl a rövidebb ruhákat,szoknyákat, vagy ha hasa kilátszik, dereka! szűk farmereket az alakformáló leggingseket sőt olykor a punc.i formája is látszik. engem egyáltalán nem zavar! inkább szeretem is! néhányan azért biztos irigyek is rám
nov. 6. 09:58
 13/44 A kérdező kommentje:
Én nem veszekedni akarok csak nem értem hogy miért van az hogy sok nő aki azt mondja példaul hogy ha a pasi 8-ik randi előtt már ha csak említeni meri a szexet akkor nem lesz több, akkor az a fajta nők miért mutogatják a hasukat meg a derekukat hogy izgassák a pasit?
nov. 6. 10:22
 14/44 anonim ***** válasza:
93%

13

Nem hinném, hogy a nők ugyanazom csoportjáról beszélsz...

nov. 6. 10:24
 15/44 anonim ***** válasza:
68%

"Ennek mi a pszichológiája nem értem? Mert ha nyomulsz a csajra lehet hogy még 2 hónap múlva se tudod meghágni, akkor mi értelme ennek a szexuális öltözködésnek?"

Elhiheted, lesz sok nő akit a megfelelő férfi akár már aznap este meg fog tudni hágni. Akár pár óra ismerkedés után. Vedd úgy, hogy nekik és miattuk öltözködnek így. És persze a többi nőnek, mert egymással nagyon rivalizálnak.

nov. 6. 10:53
 16/44 anonim ***** válasza:
83%

"Nem a férfiaknak öltözködnek akkor kinek?"

😄😄😄 Atyám, de korlátolt vagy. Vagy csak troll. Nem tudom eldönteni.

De, hogy ne érje szó a ház elejét, segítek is. Te barátom, a rosszlanyokon keresgélj. Ott lesz sikered. A többit engedd el.

nov. 6. 10:59
 17/44 anonim ***** válasza:
83%
Akiket belinkeltél még kisfiúk. Majd pont miattuk öltöznek szexisen a NŐK. 🤦
nov. 6. 11:00
 18/44 anonim ***** válasza:
82%
A legtöbb nő magának öltözködik. Ha emellett még kap pozitív visszajelzést, annak csak örül. De nem ismerek olyat, aki csak azért öltözne szexisen, hogy valaki megdugja.
nov. 6. 11:27
 19/44 A kérdező kommentje:

"A legtöbb nő magának öltözködik.:

Ja meg ilyen szépfiú srácnak:

[link]

nov. 6. 11:34
 20/44 A kérdező kommentje:

"Akiket belinkeltél még kisfiúk. Majd pont miattuk öltöznek szexisen a NŐK. 🤦"

Mégis ezeknek a kisfiúnak teszik szét a lábukat a csajok a discoba két mondat után.

nov. 6. 11:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!