Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a nők nem szexcentrikusak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők nem szexcentrikusak akkor mi értelme ennek a has meg derék mutogatos izgató öltözködésnek?

Figyelt kérdés

Például mint a képen:

[link]

Nők elméletileg nem olyanok mint mi hogy dugi mindenáron, mégis úgy öltözködnek mintha szex vadászatra indulnának mindenhová.

Már a középiskolai osztálykirándulásokon is mindenki a hasát mutogatja meg kicsi pólót vesz a boltba hogy ha egy kicsit hajol előre akkor már kivan a dereka, nadrág is a legkisebb hogy feszüljön a seggén.

Ennek mi a pszichológiája nem értem? Mert ha nyomulsz a csajra lehet hogy még 2 hónap múlva se tudod meghágni, akkor mi értelme ennek a szexuális öltözködésnek?

nov. 6. 08:24
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
88%
Keress másmilyen nőt. Nekem pont alap a napi szex mégse hordok olyan cuccokat amiket linkelsz.
nov. 6. 08:27
 2/44 anonim ***** válasza:
88%
Mert a nők továbbra sem a férfiaknak öltözködnek. Ha meg valaki még, akkor sem biztos, hogy pont NEKED.
nov. 6. 08:29
 3/44 anonim ***** válasza:
63%
A nők is vadásznak, csak más céllal. A legjobb alfahímnek szeretnének tetszeni,vagy legalább a kiszemeltjüknek és ilyen cuccban könnyebb a vadászat. Annyi csak a különbség, hogy inkább kapcsolatot vadásznak, ahhoz pedig fel kell kelteni a figyelmet, ehhez ez a legegyszerűbb eszköz. Annyira nem bonyolult.
nov. 6. 08:34
 4/44 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem, ha én férfiként szeretek jól kinézni, és jól felöltözni a lehetőségeimhez mérten akkor egy nő is szeretne és szeretné magát jól érezni, tetszeni magának. Ne gondold, hogy csak azért öltözik egy nő úgy ahogy öltözik, hogy neked vagy másoknak legyen min fantáziálni. Ha meg így is van, hogy azért öltözik fel úgy, mert szexi akar lenni, akkor mi van? A nők is szeretik a szexet, aki szerint nem, az még nem volt normális párkapcsolatban.

Igazán levetkőzhetné már a társadalom ezt a mentalitást, hogy a nőknek úgy kell viselkedni és öltözni, mint valami apáca neveldében, mert különben megszólják őket.

F

nov. 6. 08:40
 5/44 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem a férfiak és a nők is alapvetően vonzóak szeretnének lenni a másik nemnek. Ez egy teljesen ösztönös vágy. Minden nő és minden férfi örül, ha vonzónak látja magát a tükörben, ez pedig nyilván az öltözködésre is kihat.

Olyan ruhákat veszünk fel, amelyekben jól érezzük magunkat, amelyekben úgy gondoljuk, hogy szépek vagyunk.

De ebből semmilyen módon nem következik az, hogy az útmentén lapátot támasztó kanos Józsika miatt vettem fel ezt vagy azt a ruhadarabot. Megdöbbentő beképzeltségre vall az a félreértés a férfiak részéről, hogy a vonzó külsőm egyenesen nekik szól. Ezt mégis miből gondolják??

nov. 6. 08:45
 6/44 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy valaki szereti mutogatni a hasát, dekoltázsát az még nem azt jelenti, hogy szexre azonnal ugrik. Nyáron miben legyen, téli kabátban? Bikinit se hordjanak mert te nem bírsz magaddal? Ha valakinek szép a teste és szereti mutogatni akkor hagyj tegye. Semmi közöd hozzá!
nov. 6. 08:54
 7/44 A kérdező kommentje:

"De ebből semmilyen módon nem következik az, hogy az útmentén lapátot támasztó kanos Józsika miatt vettem fel ezt vagy azt a ruhadarabot."

Nem vagyok hülye, gondoltam hogy a has mutogatás meg a kilátszó derék és a extra kicsi feszülő picsa gatya nem az olyanoknak szól mint az öreg ronda Józsi bácsi aki támasztja a lapátot.

Nyilván ez olyan szépfiú srácoknak szól mint ez a képen :

[link]

nov. 6. 09:05
 8/44 anonim ***** válasza:
100%

7

Lehet, hogy neki szól, lehet, hogy nem. De garantálom, hogy a lapátos Józsi szája fog a leghangosabban járni, ha visszautasítják, nem a linkelt szépfiúé.

nov. 6. 09:09
 9/44 A kérdező kommentje:

Mert a nők továbbra sem a férfiaknak öltözködnek. Ha meg valaki még, akkor sem biztos, hogy pont NEKED.

Nem a férfiaknak öltözködnek akkor kinek? Talán magukat akarják elcsábítani ezzel a szexuális öltözködéssel?

Egyébként meg igazad van biztos nem nekem öltözködnek így mert én nem vagyok se pretty boy meg chad típus sem. A fiatal lányok az ilyen típusú fiúk miatt öltözködnek így mint a képen lévő fiú:

[link]

nov. 6. 09:24
 10/44 anonim ***** válasza:
83%

Oké, tegyük fel, hogy a nő a helyes pasiknak öltözködnek. Nyilván nem így van, de tegyük fel.

Miért mindig a rondaságok hisztiznek ezen?

nov. 6. 09:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!