Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a nők nem szexcentrikusak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők nem szexcentrikusak akkor mi értelme ennek a has meg derék mutogatos izgató öltözködésnek?

Figyelt kérdés

Például mint a képen:

[link]

Nők elméletileg nem olyanok mint mi hogy dugi mindenáron, mégis úgy öltözködnek mintha szex vadászatra indulnának mindenhová.

Már a középiskolai osztálykirándulásokon is mindenki a hasát mutogatja meg kicsi pólót vesz a boltba hogy ha egy kicsit hajol előre akkor már kivan a dereka, nadrág is a legkisebb hogy feszüljön a seggén.

Ennek mi a pszichológiája nem értem? Mert ha nyomulsz a csajra lehet hogy még 2 hónap múlva se tudod meghágni, akkor mi értelme ennek a szexuális öltözködésnek?

nov. 6. 08:24
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
87%

A nő nem gyorsan, hanem MINŐSÉGI SZEXET akar (amiről a te fajtádnak fingja nincs, ezt a “dugi” szó és az idióta felfogásod is elárulja.)

A boltban a kirakatba sem azért teszik ki az árut, hogy te meg a Józsi haverod szó nélkül elvihesd….

Ebből következik, ha feszül a gatya, vagy kinn a has, nem arról szól, hogy jöhet hirtelen valakivel egy kis ki-behúzig….

nov. 8. 19:10
 32/44 anonim ***** válasza:
80%

A válasz nagyon egyszerű. Azért öltöznek így, mert ez a DIVAT. Bemész a boltba, és a ruhák zöme ilyen.

És a nők szeretnek divatosan öltözködni, pláne még jól is áll nekik. Ha büszke a lapos, feszes hasára és a homokóra derekára, miért ne hangsúlyozhatná azt az öltözködésével? Miért ne lehetne rá büszke? Ha már megdolgozik érte, nyugodtan lehet rá az szerintem.

Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem nincs azzal gond, ha valaki szeret jól kinézni. Azzal van inkább, ha egyes ösztönlények annyira nem tudnak elvonatkoztatni a farkuktól, hogy azt hiszik, bármi egy nőn ami szép és csinos azért van rajta, mert azt akarja, hogy megdugják. Azt te akarod. Ő csinos és divatos akar lenni, esetleg szexi, de ez nem azt jelenti, hogy kihézett pasikra vadászik, hátha megdugja valaki.

nov. 8. 21:20
 33/44 anonim ***** válasza:
69%
Ahogy már többen is leírták, elsősorban magunknak, a tükörnek és a többi nőnek öltözünk. A férjem mondta, hogy látta, ahogyan megnéztek a nők, mert jól néztem ki. Egyébként most tényleg ez a divat, bár nem mindenkinek áll jól. Már senki nem háborodik fel, ha jóformán félmeztelenül megyünk ki az utcára, nem úgy, mint régen, amikor a miniszoknya miatt kb. leqrváztak bennünket.
nov. 9. 06:35
 34/44 anonim ***** válasza:
70%
A nők is szeretik a szexet, csak az a kör akivel csinálnának, az egyre szűkebb! Attól hogy van nőd, feleséged, az nem garancia a szexre. Lehet hogy van olyan tulajdonságod, amivel kompenzálni tudod a nő felé hogy eltekintsen a veled történő szextől. A szex kizárólag hormonok és feromonok kérdése. Az hogy egy adott pasi a nők 98-99%-ból nem vált ki szexuális vonzalmat, az ma már nem kirívó eset.
nov. 9. 11:46
 35/44 anonim ***** válasza:
82%

“ A szex kizárólag hormonok és feromonok kérdése.”

Aztán ha megtörténik, és rohadt nagy csalódás, amit nyújtani tud, akkor onnantól azt is megette a fene.

(Volt ilyen, vonzott a pasi, de harmadik nekifutásra is egy rakás szerencsétlenkedés volt az egész… Többször inkább nem is találkoztunk.)

nov. 9. 12:03
 36/44 A kérdező kommentje:

"Ahogy már többen is leírták, elsősorban magunknak, a tükörnek és a többi nőnek öltözünk."

Többi nőnek hogy öltözöl? Mutogatod neki a hasad hogy adjon rá egy puszit vagy felizguljon és ágyba vigyen?

nov. 9. 13:06
 37/44 anonim ***** válasza:
73%

“ Többi nőnek hogy öltözöl? Mutogatod neki a hasad hogy adjon rá egy puszit vagy felizguljon és ágyba vigyen?”

Te faék egyszerű vagy, bár nem én írtam az idézett mondatot.

A versengés, rivalizálás mond valamit?

nov. 9. 13:33
 38/44 anonim ***** válasza:
67%

Kérdező, én ismerkedéstől függetlenül szeretek dögösen, sokszor némileg extrém módon öltözni, az önkifejezés egy módja. Az ember akkor is jobban érzi magát, ha mondjuk vágat egy neki tetsző frizurát, vagy aki szereti az ékszert, hord egy neki tetszőt stb. Gondolom, te se csak funkcionális ruhákat hordasz, tök mindegy, hogy néz ki, csak mondjuk ne fázz benne.

De amúgy egyszerűen annyit kéne elfogadni, ami nem megy a hozzád hasonlóknak, hogy tök mindegy, ki miért öltözik úgy, ahogy, a másiknak ehhez semmi köze, és semmire ne érezze magát feljogosítva. Próbálkozni meg lehet a sokat takaró ruhákat viselő nőknél is, de kulturáltan, és elsőre érteni a nemet, mint ahogy a miniszoknya, haspóló esetén is. Puffogni magadban meg bármennyit puffoghatsz.

nov. 9. 13:54
 39/44 anonim ***** válasza:
0%
Én nő vagyok, és hatalmas hazugságnak tartom, hogy a nők más nőknek öltözködnek. Ne nevettessétek már ki magatokat ezzel az óvodás szöveggel.
nov. 9. 15:19
 40/44 anonim ***** válasza:
35. Mégis vele dugtál 3X. Gondolj bele mennyi olyan pasi van aki jó lenne az ágyban, de ők meg téged nem vonzanak. Mert nincs olyan feromonjuk, ami hatna az agyadra. A feromon nem a jó szex záloga, hanem annyi a lényege, hogy vonzódj szexuálisan az adott férfihez, amit a bénázása lerombolhat.
nov. 9. 15:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!