Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van értelme olyannal lenni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme olyannal lenni, aki rendszeresen órákig nem ír vissza?

Figyelt kérdés

Pár hete ismerkedek valakivel, illetve már eléggé úgy néz ki, hogy együtt vagyunk. Heti párszor találkozunk, mindig szupi programokra visz, amiket ő fizet, jön értem kocsival stb, figyelmes meg minden, de a köztes időben alig van kontakt. Napi pár üzenet és ennyi. Nekem ez baromi fura, az exem kb. folyton írogatott vagy hívogatott napközben. Az a baj, hogy ez engem folyton gyomorgörccsel tölt el, mert idegeskedek, hogy “most akkor mi van? Már nem érdeklem? Van valakije?” Létezik olyan, aki ennyire nem igényli a talikon kívüli dumálást? Feleslegesen idegeskedek vagy totál jogos?

Mielőtt azzal jönnétek, hogy ne akaszkodjak rá és kössem le magam valamivel, nagyon tartalmas életem van, munka mellett sokat sportolok, sok barátom van, akikkel találkozgatok, intézem a dolgaimat, ettől független nekem több kontaktra van igényem.

okt. 25. 14:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/103 anonim ***** válasza:
13%

Nekem az első gondolatom az volt, hogy van valakije.

De lehet, hogy csak ilyen fajta. Rá kell kérdezz.

okt. 25. 14:20
 2/103 anonim ***** válasza:
92%
Nem feltétlenül szereti mindenki az állandó írogatást. Beszéld meg vele, ha szeretnéd, hogy gyakrabban írjon.
okt. 25. 14:21
 3/103 anonim ***** válasza:
91%
Sztem ha naponta többször ír, az OK. Nem mindenki lóg a telefonján 24/7. Az meg beteges, ha már a halálát vizionálod, amiért 3 órája nem írt vissza.
okt. 25. 14:22
 4/103 anonim ***** válasza:
35%

Azt se tudod, hogy együtt vagytok-e, de téged az zavar, hogy naponta nem ír neked hosszú litániákat, értem. És mi lenne ha telóznátok kérdező? Vagy ha taliztok te is figyelmes lennél vele, te írnál neki elsőként és nem elvárnád, hogy körülötted forogjon az élete? Vagy miért nem kérdezel rá konkrétan, hogy alkottok-e párt, miért nem ír olyan sokat állandóan mint a drága ex? Akivel igaz, hogy vége lett hiába írt annyit mint neked belefér, de nem számít az hiszen körbeugrált. Nekem úgy tűnik, hogy túlságosan is sokat képzelsz magadról, elvárod, hogy a pasik egyformák legyenek: aka neked nyaljanak, de megkérdezni se mered, hogy mizu van.

Nem meglepő úgy Isten igazából, hogy keveset ír, téged se az eszedért "szeretnek" a pasik. XD

okt. 25. 14:24
 5/103 anonim ***** válasza:
92%
Van aki nem szeret írogatni. Általában én is csak esténként nézem a messengert és akkor írogatok, napközben legtöbbször dolgozok. Ettől még érdekel a másik, de a rohanós hétköznapokon nem mindenki ér rá folyamatosan chatelni.
okt. 25. 14:25
 6/103 anonim ***** válasza:
90%
Talán dolgozik.
okt. 25. 14:27
 7/103 A kérdező kommentje:

3-as: Hol írtam, hogy a halálát vizionálnám? Miért kell így kiforgatni a kérdésemet?😀Csak azt mondom, hogy eddigi tapasztalataim szerint, akit komolyan érdekeltem, annál sose kellett ennyit várnom válaszra + azoknál sose volt ilyen gyomoridegem. Ez mindig azoknál volt, akiknél sajnos okom is volt rá, mint utólag mindig kiderült…

4-es jelentettem a kommented mert nyilván csak kötekedni akarsz.

Várom még azok válaszát, akik kapcsolatban vannak, keveset csetelgetnek, DE működik köztük a dolog hosszú ideje.

okt. 25. 14:29
 8/103 anonim ***** válasza:
65%

"Mielőtt azzal jönnétek, hogy ne akaszkodjak rá és kössem le magam valamivel, nagyon tartalmas életem van, munka mellett sokat sportolok, sok barátom van, akikkel találkozgatok, intézem a dolgaimat, ettől független nekem több kontaktra van igényem."

Akkor ez szimplán nem elég kösd le magadat jobban. Ha lenne is valakije, azon is feleslegesen idegeskedel, mert úgy se jössz rá pár hét után, kivéve ha óvatlan az illető + minek írogasson napközben gondolom dolgozik. Hacsak nem egy naplopó az illető, nem fog folyamatosan hívogatni, meg azonnal visszaírni, így hiába is hozod fel az exeidet, ez őket minősíti csak.

okt. 25. 14:30
 9/103 anonim ***** válasza:
78%
Én sem szeretem az üres csevegéseket, meg ha dolgozok, el vagyok fáradva, problémáim vannak akkor nincs kedvem se írkálni hiába időt nézve lehetne. Meg kellene vele beszélni, hogy neked kevés amit nyújt. Nem tudom miért, de sejtem hogy az összehasonlítás miatt az exszel. Most még őt siratod, vagy azt hiszed a férfiak egy homogén massza?
okt. 25. 14:30
 10/103 anonim ***** válasza:
72%

Miért kellene állandóan írogatni?

Heti párszor találkoztok is , együtt vagytok.

Írja meg napi 10x, hogy szeret , hogy odáig van érted? Vagy kérdezze meg minden nap ugyanazt?

És elfoglaltsága is lehet.

Vannak akikkel én egyáltalán nem is írogatok, csak telefonon beszélünk, és utána már nincs miről írni.

De ha neked ez ennyire rossz és bizonytalan vagy...Akkor kérdezd meg miért nem ír! Ennyi.

okt. 25. 14:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!