Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van értelme olyannal lenni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme olyannal lenni, aki rendszeresen órákig nem ír vissza?

Figyelt kérdés

Pár hete ismerkedek valakivel, illetve már eléggé úgy néz ki, hogy együtt vagyunk. Heti párszor találkozunk, mindig szupi programokra visz, amiket ő fizet, jön értem kocsival stb, figyelmes meg minden, de a köztes időben alig van kontakt. Napi pár üzenet és ennyi. Nekem ez baromi fura, az exem kb. folyton írogatott vagy hívogatott napközben. Az a baj, hogy ez engem folyton gyomorgörccsel tölt el, mert idegeskedek, hogy “most akkor mi van? Már nem érdeklem? Van valakije?” Létezik olyan, aki ennyire nem igényli a talikon kívüli dumálást? Feleslegesen idegeskedek vagy totál jogos?

Mielőtt azzal jönnétek, hogy ne akaszkodjak rá és kössem le magam valamivel, nagyon tartalmas életem van, munka mellett sokat sportolok, sok barátom van, akikkel találkozgatok, intézem a dolgaimat, ettől független nekem több kontaktra van igényem.

okt. 25. 14:15
 81/103 anonim ***** válasza:
69%
Én kifejezetten utálok örökké írogatni meg a telefont nyomkodni (nő vagyok egyébként). Én is napi 2-3x válaszolok mindenkinek. De ettől még természetesen érdekelnek, de személyesen egyébként is jobb mesélni, beszélgetni.
okt. 25. 15:55
 82/103 A kérdező kommentje:

81

De a “mindenki” alatt a párodat is érted? Mert oké azt leszarom, hogy a barátaim 5 perc vagy fél nap után írnak vissza, de a párom azért kicsit más polcon van, mint mindenki más.

okt. 25. 15:57
 83/103 anonim ***** válasza:
68%
A barátaim ezerszer többet érnek mint egy hapsi aki pár hete leápol. Eléggé ki van fordulva az értékrended babám.
okt. 25. 16:00
 84/103 anonim ***** válasza:
63%
Az elég szomorú, ha vkinek olyanok a "barátai", hogy a pár hete ismert, hivatalosan még nem a párom randipartner fontosabb náluk. Azok max. időtöltő haverok, kamubarátság, "legyen vki, aki elvisel, amíg nem újítok be egy kant" típus.
okt. 25. 16:03
 85/103 anonim ***** válasza:
53%

Mondjuk jó esetben a párod se csak “egy hapsi aki pár hete leápol”… mifelénk ezt dugópartnernek / szexkapcsolatnak nevezzük, nem párkapcsolatnak. :D

okt. 25. 16:04
 86/103 anonim ***** válasza:
100%

A leírtak alapján nekem ez nagyon felületes dolognak tűnik.

Egyébként nem mindegy, hogy milyenek a körülmények. Ha mondjuk munka miatt nem ír vissza, az teljesen érthető. De ha simán tudna írni, csak épp nem akar, akkor az mindenképp intő jel.

okt. 25. 16:09
 87/103 anonim ***** válasza:
77%

Én csak abból indulok ki amit a kérdező írt. Nem tudja, hogy együtt vannak-e, de szeretné szóval nem lehet dugópajti mert nem azt beszélték meg. Így csak egy hapi aki kezelgeti pár hete.

okt. 25. 16:11
 88/103 A kérdező kommentje:

83 84

Ti direkt játsszátok a hülyét kötekedésképp vagy csak kapcsolatotok nem volt még soha? XD A pároddal ideális esetben bensőségesebb, szorosabb viszonyod van, mint a barátaiddal. Ebben mit nem értetek?

okt. 25. 16:13
 89/103 anonim ***** válasza:
77%
88: mondom, a pár hete ismert, még alakulóban van c. sztori az nem a párom. A párom az legalább pár hónap kapcsolat, amikor már kiismertem és amikor már stabil a kapcsolat.
okt. 25. 16:15
 90/103 anonim ***** válasza:
79%
A "párommal" akit alig ismerek nem lehet bensőségesebb viszonyom hiszen még nem ismerem annyira. Valamint a rózsaszín köd sem enged tisztán látni bármennyire is szeretnék. Majd amikor együtt leszünk több ideje, tényleg a párom és leülepszik a köd akkor mondhatom, hogy szorosabb a kötelék.
okt. 25. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!