Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme olyannal lenni, aki rendszeresen órákig nem ír vissza?
Pár hete ismerkedek valakivel, illetve már eléggé úgy néz ki, hogy együtt vagyunk. Heti párszor találkozunk, mindig szupi programokra visz, amiket ő fizet, jön értem kocsival stb, figyelmes meg minden, de a köztes időben alig van kontakt. Napi pár üzenet és ennyi. Nekem ez baromi fura, az exem kb. folyton írogatott vagy hívogatott napközben. Az a baj, hogy ez engem folyton gyomorgörccsel tölt el, mert idegeskedek, hogy “most akkor mi van? Már nem érdeklem? Van valakije?” Létezik olyan, aki ennyire nem igényli a talikon kívüli dumálást? Feleslegesen idegeskedek vagy totál jogos?
Mielőtt azzal jönnétek, hogy ne akaszkodjak rá és kössem le magam valamivel, nagyon tartalmas életem van, munka mellett sokat sportolok, sok barátom van, akikkel találkozgatok, intézem a dolgaimat, ettől független nekem több kontaktra van igényem.
"Az úgy néz ki, hogy napközben történik veletek ez-az, megosztjátok egymással, képeket küldtök vagy random cikkeket, reeleket, amit épp érdekesnek találtok"
De a legtöbb felnőtt embernek nem abból áll a napja, hogy videókat meg cikkeket nézeget....
17-es
Köszi! És ez akkor is így volt, amikor még nem éltetek együtt?
21-es
A legtöbb felnőtt ember a környezetemben nagyon is sokat csinálja ezt. Most úgy tesztek, mintha az emberek soha nem vennék elő a telefonjukat, mintha 1990-et írnánk, amikor még nem voltak okostelefonok xd Visszarepültem véletlen az időben vagy mi?
Akkor a hétvégéket együtt töltöttük (péntek estétől hétfő reggelig) és még plusz a szerda estét is, szóval maradt 3 este a héten amikor nem találkoztunk. Akkor esténként chateltünk kicsit munka után. Napközben nem, páromnak akkoriban még nem is volt okostelefonja, a munkája pedig nem számítógép előtt ülős, szóval akkor napközben még a ritka mémküldözgetés se ment, ha valami sürgős volt akkor felhívtuk egymást.
Az én környezetemben meg nem csinálják ezt, a legtöbb ismerősöm dolgozik napközben.
19: És akkor mi a kérdés, ha minden olyan jó vele hirtelen?🤣
Az internet előtt mégis hogy jöttek össze az emberek akkor? Pláne ha mindkét fél dolgozott? Bocsmá, hogy nem írok vissza azonnal, amikor dolgozom vagy éppen kondizok, haverommal vagyok stb. Én nem szeretem, amikor valaki ennyire needy.
Jaj igen, itt soha senki nem használja a telefonját vagy a netet, most sem épp mondjuk a gyakorit bújjátok😂Nem dolgoznotok kéne így napközben? Hoppá, itt írogatni tudtok, csak a párotoknak visszaírni nem? Milyen érdekes..🤣
25-ös köszi a hasznos választ, de mondjuk az én helyzetem annyiban más, hogy a páromnak van okostelefonja és melóban is elő tudja venni, szóval így ez kicsit irreleváns. De köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!